Fortsätt till huvudinnehåll

Fråga: vad vill ni se för förbättringar på sidan och dess innehåll?

Tech-media har i sin allmänhet lätt att komma in i sin egna lilla bubbla och köra sitt eget race där man fokuserar på en sak. Jag tar mer än gärna emot feedback! 

Som de flesta antagligen märkt så har jag bytt design på sidan tämligen ofta. Detta då jag personligen inte varit nöjd över sidans utseende. Däremot gillar jag den nuvarande designen skarpt. Jag har som primärt fokus att vara först ut bland de svenska tech-sidorna med nyheter om mobiler, vilket både kan vara en fördel då ni läsare får reda på nyheten fort, men det kan ju också vara en nackdel då mina artiklar inte alltid blir lika välskrivna som hos mina konkurrenter.

Feedback behövs för att Mobilanyheter ska kunna fortsätta att utvecklas. Har du några åsikter på sidans innehåll, eller kanske hur sidan är uppbyggd? Kommentarsfältet är fritt!