Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från maj 21, 2017

Här är flera detaljer kring Samsung Galaxy Note 8 - exklusiva för Mobilanyheter

Samsung kommer någon gång efter sommaren presentera företagets nya flaggskepp Galaxy Note 8. Nu kan Mobilanyheter gå ut med exklusiva uppgifter gällande Samsungs kommande phablet. 

Om vi börjar med telefonens modellnamn så kommer Note 8 få modellnamnet N950F. Telefonen kommer få samma designspråk som Galaxy S8 och S8+, vilket innebär minimala ramar runt skärmen. Note 8 kommer med största sannolikhet få en 6,3 tumsskärm med 4K-upplösning (2160 x 3840 pixlar), panelen ska vara av Edge-typ.

Under huven finner vi processorn Exynos 8895 tillsammans med 6 GB RAM och 128 GB inbyggt minne. Telefonen ska ha fått dubbla kameror där den primära kameran ska ha fått en upplösning på 13 megapixel medans den sekundära fått en upplösning på 12 megapixel. Note 8 ska med hjälp av båda kameror kunna zooma in på optiskt vis. Den främre kameran ska ha fått en upplösning på 8 megapixel.

I övrigt kommer Note 8 (med största sannolikhet) få ett 4000 mAh batteri som kan snabbladdas genom USB Type C-kontakten. …

Nya Samsung Galaxy J5 och J7 fastnar i videos

Tillkännagivandet för Samsungs kommande mellanklass-mobiler Galaxy J5 och J7 (2017) kan inte vara långt borta. Nu har två videoklipp, ett för vardera mobiltelefon, påträffats på nätet. Om vi börjar med Galaxy J5 (2017) så ser vi att mobilen kommer få en unibodykonstruktion i aluminium. På telefonens undersida finner vi ett hörlursuttag (!), en USB Type C-kontakt och en mikrofon. Telefonens topp är helt blank. På telefonens vänstra långsida finner vi volymknapparna, platsen för de dubbla SIM-korten och en separat släde för minneskort. På den vänstra långsidan finner vi mediehögtalaren och av/på - knappen.

Enligt tidigare rykten kommer telefonen drivas av en Extnos 7870 - processor tillsammans med 2 GB RAM och 16 GB inbyggt minne. Telefonen kommer få en 5,2 tumsskärm med HD-upplösning (720 x 1280 pixlar). Den bakre kameran ska ha fått en upplösning på 13 megapixlar. I övrigt sägs J5 få en fingeravtrycksläsare inbäddad i hemknappen och ett 3000 mAh batteri.

Om vi istället tar en titt på…

Huawei Honor 9 läcker ut på TENAA - en månad före tillkännagivandet

Huawei kommer om en månad hålla ett event där man kommer visa upp mobiltelefonen Honor 9. En smartphone som bland annat sägs erbjuda dubbla kameror. 

Av dagens bild att döma kommer Huawei Honor 9 få en bak- och framsidan i glas. Det ser ut som att Huawei förflyttat fingeravtrycksläsaren från baksidan till framsidan, en knapp som också kommer agera hemknapp.

Huawei Honor 9 sägs få en 5,15 tumsskärm med Full HD-upplösning (1080 x 1920 pixlar). Under huven sägs Honor 9 blivit utrustad med processorn Kirin 960, antingen med 4 eller 6 GB RAM. Den primära bakre kameran sägs få en upplösning på 20 megapixlar medans den sekundära kameran förväntas få en upplösning på 12 megapixlar. Den främre kameran ska ha fått en upplösning på 8 megapixlar.

I övrigt sägs Honor 9 få ett 3100 mAh batteri och komma med Android 7.0 Nougat från start. Priset kommer ligga på runt 5000 kronor.

Källa

Här är Moto G5S - Motos första smartphone med dubbla bakre kameror?

Moto kommer inom kort presentera ett gäng nya telefoner. Under kvällen har Moto G5S påträffats på nätet, en bild som bekräftar att Moto G5S kommer få dubbla kameror på baksidan. 

Moto G5S kommer i mångt och mycket se ut som en Moto G5 på utsidan. Det som antagligen kommer skilja Moto G5S mot G5 är materialvalet. Det ser ut som att Moto G5S kommer få en unibodykonstruktion i 100% aluminium. Det till skillnad från Moto G5 som inte kan skryta med en kropp gjord i 100% aluminium.

Av bilden att döma har Moto G5S fått dubbla kameror på baksidan, det återstår däremot att se om G5S blir den första telefonen från Moto med denna egenskap. Det är oklart när Moto tänker presentera G5S.

Källa

Huawei introducerar Nova 2 och Nova 2 Plus

Huawei har under dagen presenterat två nya mellanklass-mobiler: Nova 2 och Nova 2 Plus. Dessa står ut från mängden smartphones genom att erbjuda ovanligt högupplösta främre kameror. 

Huawei Nova 2 har fått en unibodykonstruktion i aluminium och skyddas av Cornings Gorillaglas på framsidan. Skärmen som mobilen fått är 5 tum stor med Full HD-upplösning (1080 x 1920 pixlar). Under huven finner vi Huaweis egna processor Kirin 659 tillsammans med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt minne.

Telefonen har fått dubbla bakre kameror. Den primära kameran har fått en upplösning på 12 megapixel med bländartalet f/1.8 medans den sekundära kameran istället fått en upplösning på 8 megapixel. Dessa kameror kan tillsammans skapa en Bokeh-effekt, vilket på svenska betyder "oskarp bakgrund". Den främre kameran har fått en mycket hög upplösning med sina 20 megapixlar.

I övrigt har Nova 2 fått en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan och ett 2950 mAh batteri som laddas via USB Type C-kontakten. Telefo…

Rykte: Nokia 9 får 8 GB RAM

Nokia kommer under sommaren presentera sitt första Androidflaggskepp Nokia 9. Nu ser det ut som att presentationen är nära då telefonen påträffats i benchmarkprogrammet GFXBench. 

Av bilden att döma kommer Nokia 9 vara utrustad med processorn Snapdragon 835 tillsammans med hela 8 GB RAM. Naturligtvis kan det vara så att mobilen kommer i olika versioner då det tidigare spekulerats om att Nokia 9 kommer få 6 GB RAM.

Enligt tidigare uppgifter kommer Nokia 9 få en 5,3 tumsskärm med Quad HD-upplösning (1440 x 2560 pixlar) tillsammans med processorn Snapdragon 835.

Källa

Samsung Galaxy S8 och S8+ kommer snart i tre nya färger

Tre nya färger på Samsungs flaggskeppstelefoner Galaxy S8 och S8+ har under fredagsmorgonen påträffats på Samsungs hemsida i hemlandet Sydkorea. 

Samsung Galaxy S8 och S8+ finns just nu i färgerna silver, svart, blått, guld och grått. Dessa kommer få göra sällskap med de nya färgerna Ice Lake Blue, Smoked Purple Grey och Quicksand Gold. Det innebär att Samsung inom kort kommer visa upp Galaxy S8 och S8+ i lila. Ice Lake Blue tror jag kommer bli en ljusblå kulör medans Quicksand Gold kommer vara en riktigt guldfärgad färg. 

Det är ännu oklart om de nya färgerna kommer hitta hit. 
Källa

Det här kan vara Samsungs kommande vrålåk!

Samsung kommer någon gång efter sommaren presentera företagets nya phablet Samsung Galaxy Note 8. Redan nu kan telefonens panel ha fastnat i ett tidigt videoklipp!Av videon att döma kommer Samsung Galaxy Note 8 få samma tunna ramar runt displayen som Galaxy S8 och S8+ fått. Det som är mycket förvånande är att i alla fall en variant av Note 8 ser ut att bli utan en välvd display, utan istället få en platt skärm.
Enligt tidigare källor ska de stora förändringarna från S8 och S8+ framförallt ligga i skärmen då Note 8 förväntas få en 6,4 tumsskärm med 4K-upplösning.

Note8? pic.twitter.com/aZPsIevLbF — 萌萌的电教 (@mmddj_china) 25 maj 2017

OnePlus förbereder sig inför OnePlus 5 - sista chansen att köpa 3T!

Det har på sistone påträffas en hel del bilder på OnePlus kommande flaggskepp OnePlus 5. Det är nu uppenbart att OnePlus 5 är nära att visas upp då OnePlus påmint sina kunder att det finns få OnePlus 3T kvar i lager. 

OnePlus har för en tid sedan gjort sig av med 128 GB-varianten av OnePlus 3T. Den variant som finns kvar är 64 GB-varianten som just nu kostar 4295 kronor. För dessa pengar får kunder en telefon som erbjuder en 5,5 tumsskärm med Full HD-upplösning (1080 x 1920 pixlar). Under huven finner vi processorn Snapdragon 821 tillsammans med 6 GB RAM och 64 GB inbyggt minne.

OnePlus 5 sägs å andra sidan erbjuda samma skärm, men processorn Snapdragon 835, också den tillsammans med 6 GB RAM. Det är ännu oklart när OnePlus kommer presentera sitt nya flaggskepp.

Källa

Xperia XZ Premium påträffad i ny kulör

Xperia XZ Premium finns än så länge tillgänglig i två färger: titan och svart. Under torsdagskvällen har en ny, mer färgsprakande variant av mobilen påträffats. 

Den röda Xperia XZ Premium ser ut att bli ljusröd på både fram- och baksidan. Det är mest troligt att den röda varianten av telefonen blir exklusiv för Japan, om den ens existerar det vill säga. Vi i Sverige kommer med allra största sannolikhet få nöja oss med färgvalen svart och titan.


Källa

Rykte: ZTE presenterar snart en kantlös smartphone

ZTE kommer inom kort offentliggöra företagets nya flaggskepp ZTE Nubia Z17. Nu säger en källa att ZTE dessutom kommer offentliggöra en kantlös smartphone vid samma tidpunkt. 

Enligt nya uppgifter kommer ZTE offentliggöra en "kantlös smartphone" vid sidan av Nubia Z17. Det innebär att ZTE skulle släppa en konkurrent till Xiaomi Mi Mix. Dessa uppgifter bör dock tas med en nypa salt då vi inte sett några indikationer på detta ännu. 

Källa

Här är Xiaomi Mi Max 2

Xiaomi har under dagen introducerat nästa kapitel i sin phablet-serie: Mi Max 2. Xiaomi Mi Max 2, har precis som sin föregångare, utrustats med en 6,44 tumsskärm, men också med en hel del annat smått och gott. 

Telefonens baksida samt ram sluter samman och är gjorda i materialet aluminium. Mi Max 2 har med andra ord fått en unibodykonstruktion. På framsidan finner vi en 6,44 tumsskärm med Full HD-upplösning (1080 x 1920 pixlar). Xiaomi har minskat ramarna på framsidan kring långsidorna.

Under huven hittar vi processorn Snapdragon 625 tillsammans med 4 GB RAM  med antingen 64 eller 128 GB inbyggt minne. Telefonen har fått en bakre 12 MP-kamera och en främre kamera med en upplösning på 5 megapixlar. Båda kameror har ett bländartal på f/2.0. Telefonen har även fått en traditionell telefonhögtalare och en högtalare i botten, två högtalare som kan spela upp medieljud i stereo!

I övrigt finner vi en fingeravtrycksläsare placerad på telefonens baksida, ett stort batteri på 5300 mAh och Andro…

Rykte: Huawei Honor 9 har dubbla kameror på bägge sidor

Huawei Honor kommer den 27e maj, alltså i övermorgon, offentliggöra företagets nya flaggskeppstelefon Honor 9. En telefon som antagligen kommer bli lik sin föregångare till det yttre. 

Enligt en kinesisk källa kommer Huawei Honor 9 fått dubbla kameror både på fram- och baksidan. Det tyder på att Huawei satsar på att gå ifrån den monokromsensor som sitter i Honor 8 till att gå vidare till ett vidvinkelobjektiv, både till telefonens bakre och främre kameror. Om tekniken redan låter bekant är det för att LG redan använder samma typ av teknik i sitt senaste flaggskepp G6.

Källa

OnePlus 5 är utrustad med Snapdragon 835

Den amerikanska processorjätten Qualcomm har alldeles nyss berättat att OnePlus kommande flaggskepp OnePlus 5 kommer vara utrustad med företagets prestandachipp Snapdragon 835. 

Swedroid för först med att berätta att OnePlus nästa flaggskepp OnePlus 5 kommer vara utrustad med Qualcomms prestandachipp Snpdragon 835. Av tidigare benchmarks att döma kommer OnePlus 5 skeppas med 6 GB RAM och 128 GB inbyggt minne. Det har också ryktats om att OnePlus 5 kommer i en variant med 8 GB RAM och 128 GB inbyggt minne. 
Källa

Här är hemliga namnen för Samsung Galaxy S9 och S9+

Samsung kommer under nästa år presentera sin kommande flaggskepps-duo i Galaxy S-serien. Nu sägs kodnamnet, alltså det namn som Samsung använder internt för telefonerna, ha läckt ut på nätet i förtid. 

Enligt källan Thebell har Samsung Galaxy S9 fått kodnamnet "Star" medans Galaxy S9+ ska ha fått kodnamnet "Star 2". Tänkbara uppgraderingar som Samsung Galaxy S9 och S9+ kan tänkas få från föregångarna är bland annat en mer högupplöst display (4K) och processorn Snapdragon 845 tillsammans med 6 GB RAM och 128 GB inbyggt minne. Det finns dock gott om tid för spekulationer.

Källa


Sony kommer presentera två nya telefoner under årets IFA-mässa

Sony har under dagen avslöjat att man kommer presentera två telefoner under årets upplaga av IFA, en mässa som äger rum i Tyskland i början av september. Sony avslöjar bland annat att man inte kommer ut med uppföljare till Xperia X. 

Sony avslöjar att man skrotar sin serie "Premium Standard Models" där Xperia X och X Compact ingår. Många tyckte säkerligen det var ett minst sagt konstigt beslut av Sony att förra året släppa en nedgraderad Compact-mobil, något man andligen nu insett. Xperia XZ1 Compact, som uppföljaren sägs kallas (till X Compact), sägs erbjuda en 4,6 tumsskärm med Full HD-upplösning (1080 x 1920 pixlar). Under huven ska mobilen fått processorn Snapdragon 835 tillsammans med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt minne. Den bakre kameran sägs vara densamma som i XZ Premium, en kamera som kan spela in Slow Motion-videos i 960 fps.

Förutom XZ1 Compact kommer Sony med största sannolikhet presentera en uppföljare till Xperia XZs. Xperia XZ1 som modellen sägs heta, kommer med …

Huawei offentliggör aktivitetsarmbandet Honor Band A2

Huawei har, utöver att presentera surfplattorna i Play Tab 2 - serien, också presenterat det nya aktivitetsarmbandet Honor Band A2. Ett aktivitetsarmband som bland annat utrustats med en liten OLED-display. 

Huawei Honor Band A2 har fått ett armband i aluminium och en display på framsidan som mäter 0,96". Panelen är av OLED-typ, vilket bland annat bidrar till en mycket god svärta. Armbandets konstruktion är IP67 - klassad.

Om vi går över till finesser så har Honor Band A2 fått en funktion som mäter löpning, en parameter och en sömnfunktion (som möter hur du sover). Huawei anger inte hur stort batteriet är, men nämner att Band A2 har ett batteri som ska räcka upp till nio dagar (vid vanlig användning). Band A2 har även en tillhörande app som fungerar ihop med Androidenheter och iOS-enheter.

Bandet kommer kosta 30 dollar i Kina. Jag återkommer om bandet skulle dyka upp på den svenska marknaden.

Källa

Ny mobil från LG påträffad

En ny mobiltelefon från LG har under tisdagskvällen påträffats i benchmarkprogrammetGFXBench. Det rör sig om en ny mellanklassmobil från den sydkoreanska jätten.
Av bilden att döma kommer telefonen få en 5,3 tumsskärm med HD-upplösning (720 x 1280 pixlar). Under huven finner vi processorn MediaTek MT6750 tillsammans med 2 GB RAM och 32 GB inbyggt minne (varav 24 GB är ledigt från start). Dem bakre kameran har fått en upplösning på 12 megapixlar medans den främre fått en upplösning på 5 megapixlar.
Telefonen kommer slutligen levererad med Android 7.0 Nougat från start.

Källa

Huawei offentliggör surfplattan Play Tab 2

Huawei Honor har under tisdagseftermiddagen offentliggjort budgetplattan Play Tab 2. En platta som kommer i två olika storlekar och i ett gäng varianter.

Huawei Honor Play Tab 2 kommer antingen finnas tillgänglig med en 9,6 tumsskärm (16:9-format) eller med en 8 tumsskärm (4:3-format). Vilka upplösningar displayerna fått är okänt. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 435 tillsammans med antingen 2/16 GB minne eller 3/32 GB minne.
Plattan kommer finnas tillgänglig i följande konfigurationer:

2 GB RAM och 16 GB inbyggt minne (endast Wi-Fi) 2 GB RAM och 16 GB inbyggt minne (LTE och Wi-Fi) 3 GB RAM och 32 GB inbyggt minne (Wi-Fi och LTE)  Den bakre kameran har fått en upplösning på 5 megapixlar medans den främre kameran fått en upplösning på 2 megapixlar. I övrigt har Play Tab 2 fått ett 4800 mAh batteri och kommer med Android 7.1.1 Nougat från start. Priserna början från 115 dollar i Kina.

Källa

Moto G5S läcker ut i förtid

Moto kommer inom kort offentliggöra ett helt gäng nya mobiltelefoner. En av dessa sägs bli en ny budgettelefon vid namn Moto G5S, en telefon som under dagen fastnat på bild. 

Som man kan höra på namnet kommer Moto G5S vara en uppgraderad variant av succémobilen Moto G5. Detta syns utvändigt då Moto G5S fått samma formfaktor som Moto G5. Dessutom kommer den få samtliga knappar placerade på samma plats som Moto G5. Det som skiljer G5S mot G5 är framförallt konstruktionen. Moto G5 har fått en konstruktion bestående av aluminium med enstaka plastdetaljer. Moto G5S ser istället ut att få en unibodykonstruktion i 100% aluminium.

Mobilen kommer finnas tillgänglig i färgerna blått, grått och guld.

Källa

Xiaomi Mi Mix 2 är utrustad med Edge-skärm

Tillverkare såsom Samsung och Huawei har smartphones ute på marknaden med skärmar som sluttar ner längs enheternas långsidor. Det har Xiaomi också, men inte i sin nörd-serie smartphones, alltså Mi Mix-serien. 

Det står nu klart att Xiaomi:s nästa Mi Mix-telefon kommer vara utrustad med en display som sluttar ned längs telefonens långsidor. Enligt källan kommer Mi Mix 2 få en AMOLED-panel från Samsung. Vilken upplösning telefonen kommer få är oklar, men förhoppningsvis satsar Xiaomi på en Quad HD-display i Mix 2. Det är oklart när Xiaomi kommer presentera Mi Mix 2.

Källa

OnePlus 5 kanske kommer i fyra färger

OnePlus har nyligen släppt en teaserbild för företagets kommande flaggskepp OnePlus 5. Detta är en teaserbild som antagligen avslöjar vilka färger telefonen kommer i.
Av bilden att döma kommer OnePlus 5 komma i färgerna svart, rött och guld. Den fjärde färgen är intressant eftersom den har två nyanser; blå och rosa. Jag kan tänka mig att den blåa/rosa - varianten skiftar i färg beroende på ljus.


Källa

Ny bild läcker på OPPO R11

OPPO kommer inom kort presentera mellanklassmobilen OPPO R11. Det har under en längre tid florerat bilder på telefonen. Idag har ännu en bild påträffats på mobilen. 

Dagens bild visar att OPPO R11 kommer få dubbla kameror på baksidan och en unibodykonstruktion i aluminium. OPPO har sedan tidigare skickat ut en teaserbild som illustrerar optisk zoom. Förhoppningsvis kommer OPPO R11 alltså få optisk zoom. Enligt källor rör det sig om x2 optisk zoom. Enligt samma källa kommer OPPO R11:s primära kamera fått en upplösning på 20 megapixel medans den sekundära kameran fått en upplösning på 16 megapixlar.

Källa

Här är ännu en bild på Samsung Galaxy J7 (2017)

Samsung kommer inom kort presentera årets upplaga av mobiltelefonen Galaxy J7. Jag kunde förra veckan rapportera om att en påstådd bild på telefonen. Nu kan ännu en bild ha läckt på Galaxy J7 (2017). 

Det ser ut som att Samsung Galaxy J7 (2017) kommer bli tillgänglig i färgerna svart, guld, rosa och blått. Jag tycker årets Galaxy J7 påminner mycket om förra årets Galaxy A5 med sina mjukt rundade hörn. 

Av tidigare källor att döma kommer årets upplaga av Galaxy J7 få en 5,5 tumsskärm med Full HD-upplösning (1080 x 1920 pixlar). Under huven hittar vi en åttakärnig processor tillsammans med 3 GB RAM och 16 GB inbyggt minne. Bägge kameror ska ha fått en upplösning på 13 megapixlar. I övrigt sägs J7 (2017) erbjuda ett rejält batteri på 3600 mAh och en fingeravtrycksläsare. Telefonen ska komma förinstallerad med Android 7.1.1 Nougat.  
Källa

OnePlus 5 kommer få ett hörlursuttag

Många av dagens high-end telefoner saknar idag ett hörlursuttag. Spekulationerna har pekat mot att OnePlus nästa flaggskepp också det kommer bli utan ett hörlursuttag, så verkar det inte bli. 


Det är OnePlus grundare Carl Pei som under måndagen gått ut med uppgifterna i ett inlägg på Twitter. Carl undrar varför alla hörlursuttag plötsligt försvann från alla telefoner, vilket är en tydligt indikation på att OnePlus 5 kommer få ett hörlursuttag. Antagligen kommer detta uttag vara placerat på undersidan av mobilen, något som återstår att se. Why did the headphone jack cross the road? https://t.co/8sSXI8zB8y — Carl Pei (@getpeid) 19 maj 2017

Fotografi på Samsung Galaxy S8 Active dyker upp i det vilda

Det sägs att Samsung snart kommer presentera en Active-version av företagets nuvarande flaggskepp Samsung Galaxy S8. Nu har den första bilden på telefonen dykt upp på internet. En bild som visar att S8 Active kommer skilja sig en hel del från S8 och S8+. 

Av bilden att döma kommer Samsung Galaxy S8 Active få en platt display. Det var många som frågade sig varför varken Galaxy S8 eller S8+ fick det. Vi ser också att Galaxy S8 Active kommer få lika tunna ramar runt skärmen som Galaxy S8 och S8+, något jag känner mig mycket tveksam till eftersom Galaxy S8:as tunna skärmramar dragit ner telefonens tålighet rejält.


Källa

Moto Z2 Play får ett 3000 mAh batteri

En telefon det spekulerats mycket kring just nu är Moto:s kommande mellanklassare Moto Z2 Play. Nu har Moto bekräftat hur stort batteri telefonen kommer få. När telefonen kommer presenteras är dock fortfarande ett mysterium. 

Det är nu alltså bekräftat att Moto Z2 Play kommer få ett batteri på 3000 mAh. Det innebär att Moto sänker batterikapaciteten från föregångaren Z Play med 510 mAh. Troligtvis kommer Moto Z2 P+lay få en tunnare konstruktion och därför behöver Moto förminska batteriets kapacitet.

Källa

Kan det här vara OnePlus 5?

OnePlus kommer (förhoppningsvis) inom kort presentera sitt nya flaggskepp OnePlus 5. Den senaste veckan har ett gäng påstådda bilder läckt ut på telefonen. Nu har ännu en ny bild påträffats på telefonen. 

Av dagens bild att döma kommer OnePlus 5 vara utrustad med dubbla bakre kameror. Det ser ut som att bägge bakre kameror kommer få en upplösning på 16 megapixel vardera medans frontkameran också den ska ha fått en upplösning på 16 megapixlar. Något som jag också lagt märke till på den här bilden är att telefonen saknar vattenlinjer på baksidan. Antagligen har dessa placerats på telefonens ovan- och undersida istället, eller möjligtvis på telefonens långsidor. 
Under gårdagen besökte OnePlus 5 benchmarklprogrammet AnTuTu. Här listas det att OnePlus 5 kommer få en 5,5 tumsskärm med Full HD-upplösning (1080 x 1920 pixlar), processorn Snapdragon 835 tillsammans med 6 GB RAM och 64 GB inbyggt minne. Telefonen ska också komma med Android 7.1.1 Nougat från start. 
Tror ni att telefonen på bi…

Samsung Galaxy Note 8 kan ha fastnat på bild

Samsung kommer efter sommaren visa upp sin nya flaggskeppsmobil Samsung Galaxy Note 8. Men redan nu kan mobilen ha fångats på video. En video som jämför Note 8 med Galaxy S7 Edge. 

Av bilden att döma kommer Samsung Galaxy Note 8 sakna en synlig fingeravtrycksläsare. Enligt källan kommer Note 8 få en fingeravtrycksläsare monterad under displayen. En annan sak vi kan se är mobilens dubbla kameror på baksidan. Självklart kommer Note 8 med en irisläsare. Enligt tidigare källor kommer mobilen få en 6,3 tums 4K-display tillsammans med processorn Snapdragon 835 med 6 GB RAM och 128 GB inbyggt minne. Batteriet ska också vara 4000 mAh stort.


Källa

Xiaomi Mi Mix 2 kommer med 18:9 - format och en fingeravtrycksläsare i skärmen

Det har under en längre tid spekulerats om Xiaomis kommande konceptmobil Mi Mix 2. Nu menar en ny källa att Mi Mix 2 kommer få samma format som LG G6. Dessutom menar källan att Mi Mix 2 kommer med en fingeravtrycksläsare i displayen.
Om Mi Mix 2 får 18:9 - format skulle det innebära att den skulle bli dubbelt så hög som bred. Källan menar också att Mix 2 kommer bli världens första smartphone med en fingeravtrycksläsare implimenterad i displayen. Mix 2 ska fortfarande ha en 6,4 tumsskärm fast med Quad HD-upplösning den här gången.

Källa

Moto G5 får ny uppdatering

Moto G5 är en av de mest prisvärda telefonerna som finns ute på den svenska marknaden just nu. Telefonens specifikationer sett till pris imponerar verkligen. Nu har Moto meddelat att man håller på att skicka ut en uppdatering till telefonen. 

Uppdateringen väger in på 215 megabyte och innehåller ett gäng förbättringar. Enligt Moto ska ljudet i telefonen blivit bättre. Det ska även bli stabilare videos enligt Moto. Moto ska även ha förbättrat telefonens mottagning. Utöver detta ska Moto G5 fått ta del av klassiska buggfixar.


Källa