Fortsätt till huvudinnehåll

Motrolas kommande smartphones fastnar på bild

Moto kommer inom kort presentera ett gäng nya telefoner. Det rör sig om nio olika telefoner som tack vare Evan Blass fastnat på bild i förtid. På den PowerPoint som läckt ut kan vi bland annat se vilken skärmstorlek varje telefon kommer få. 


Bild: Moto
Om vi börjar nedifrån och uppåt ser vi att Moto kommer släppa en mobil vid namn Moto Z2 Play. Moto Z Play kommer få en 5,5 tumsskärm med Full HD-upplösning (1080 x 1920 pixlar) och ha kompatibilitet för Moto:s moduler. Moto Z2 Force kommer få samma skärmstorlek och upplösning, men Z2 Force ska ha fått en betydligt hållbarare konstruktion.

Om vi går vidare i listan hittar vi här Moto X4. Moto X4 kommer få en 5,2 tumsskärm med Full HD-upplösning tillsammans med något Moto kallar för SmartCam, vilket antyder på att telefonen kommer få dubbla kameralinser.

Under Moto X finner vi Moto gS och gS+. Den förstnämnde av de två ser ut att få en 5,2 tumsskärm med Full HD-upplösning och en konstruktion i ett stycke aluminium. Moto gS+ ser istället ut att få en något större 5,5 tumsskärm (med samma upplösning som gS) och dubbla kameror.

Moto E4 kommer få en 5 tumsskärm med HD-upplösning (720 x 1280 pixlar). Moto E4 Plus kommer istället få en något större 5,5 tumsskärm (med samma upplösning) med ett 5000 mAh batteri. Jag tror att fokuset kring de här två telefonerna kommer ligga på batteristorlekarna.

Moto C ser ut att få en 5 tumsskärm med en 480p - display medans Moto X Plus ser ut att få samma storlek på skärm men med HD-upplösning istället. Moto C Plus ser också ut att få ett 4000 mAh batteri. Det är ännu oklart när Moto kan tänkas presentera telefonerna.