Fortsätt till huvudinnehåll

Här är Nokia 8 och 9

Nokia har ännu inte offentliggjort någon flaggskeppsmobil. Förmodligen är man inte långt borta från att offentliggöra sitt första flaggskepp på en till synes officiell video dykt upp på två mobiltelefoner: Nokia 8 och Nokia 9. 

Om vi börjar med Nokia 9 ser det ut som att mobilen kommer få en unibodykonstruktion i aluminium. Det ser också ut som att mobilen kommer få dubbla bakre kameror. På framsidan ser det ut som att mobilen kommer få tre knappar placerade under displayen. Fingeravtrycksläsaren ser ut att vara inbakad i hemknappen. Nokia 9 sägs få en 5,5 tumsskärm med Quad HD-upplösning (1440 x 2560 pixlar). Under huven ser det ut som att mobilen kommer få processorn Snapdragon 835 tillsammans med 6 GB RAM och 256 GB inbyggt minne. De dubbla kamerorna ska ha fått en upplösning på 22 megapixlar vardera.

Om vi istället tar en titt på Nokia 8 ser den, liksom Nokia 9, ut att få en unibodykonstruktion i aluminium. Till skillnad från Nokia 9 kommer Nokia 8 få en kamera på baksidan och sakna en fingeravtrycksläsare.

Videon kan ni se här.


Bild: PhoneArena