Fortsätt till huvudinnehåll

Här är HTC U 11

HTC kommer om tio dagar visa upp sitt nya flaggskepp HTC U 11. Nu har telefonen åkt fast i en 360 gradig video. Videon visar bland annat att U 11 kommer få sin fingeravtrycksläsare placerad på framsidan! 

Av videon att döma kommer HTC U 11 komma i färgkombinationen svart och rött, den färgkombination många skulle vilja se i den röda iPhone 7:an! HTC 10 fick en fingeravtrycksläsare under skärmen, så ser även fallet ut att bli med HTC U 11. Det ser också ut som att HTC U 11 kommer få en högtalare på framsidan. Telefonen har på den vänstra långsidan fått sina volymknappar och av/på-knappen. På undersidan hittar vi en andra högtalare, en USB Type C-port och en mikrofon. Telefonens vänstra långsida är helt blank, men på toppen hittar vi SIM-kortsluckan och ytterligare en mikrofon.  

Det ser ut som att HTC U 11 kommer få en baksida i glas. Den röda färgen tror jag kommer dölja fingeravtryck bra. På baksidan finner vi också en HTC-logga tillsammans med kameran och LED-blixten.  

HTC U 11 sägs få en 5,5 tumsskärm med Quad HD-upplösning (1440 x 2560 pixlar), processorn Snapdragon 835 tillsammans med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt minne.