Fortsätt till huvudinnehåll

Jag gör en unboxing på Xiaomi Redmi 4A och Redmi Note 4!

Under fredagen anlände äntligen Xiaomis nya mellanklass- och budgetsatsningar Redmi 4A och Redmi Note 4 hem till mig – två telefoner jag verkligen ser fram emot att testa. Först kommer dock en unboxing-text!Båda telefonernas lådor är väldigt stilrena. Xiaomi har inte ansträngt sig för att plottra till lådorna, något jag tycker är bra. Båda lådors framsidor har fått en vit bakgrund med respektive modellnamn på, alltså 4A för Redmi 4A och Note 4 för Redmi Note 4! På lådornas långsidor står hela produktnamnen, vilket är Redmi 4A och Redmi Note 4. Båda lådorna har fått Mi-loggor placerade på under- och ovansidorna.

Lådan tillhör Redmi Note 4
Lådan tillhör Redmi 4A 

Xiaomi Redmi Note 4 har en baksida som nämner att mobilen fått en 5,5 tums Full HD-skärm, processorn Snapdragon 625 tillsammans med 3 GB RAM och 32 GB inbyggt minne, en bakre 13 MP-kamera, en främre 5 MP-kamera, ett 4100 mAh batteri och Xiaomis gränsnitt MIUI. Med Redmi Note 4 medföljer följande saker i lådan:
  • ·       Telefonen
  • ·       En nål till SIM-kortet
  • ·       En reseladdare (stickpropp)
  • ·       En micro USB-sladd
Det här ingår i lådan till Redmi Note 4


Om vi istället kollar in Redmi 4A:s baksida så nämns det här att mobilen fått en 5 tums HD-skärm (720 x 1280 pixlar), processorn Snapdragon 425 tillsammans med 2 GB RAM och 32 GB inbyggt minne. Den bakre kameran har fått upplösningen 13 megapixlar medans den främre kameran fått upplösningen 5 megapixlar. Det nämns också att mobilen fått ett 3120 mAh stort batteri. Med Redmi 4A medföljer detta i lådan:

  • ·       Telefonen
  • ·       En nål till SIM-kortet
  • ·       En resladdare (stickpropp)
  • ·       En micro USB-sladd

Något som är ytterst intressant med dessa två telefoner är att de stödjer Band 20 i Sverige och enligt Xiaomi kommer Redmi 4A och Redmi Note 4 bli globala telefoner! 

Telefonerna kan köpas här.


Innehållet i lådan till Redmi 4A