Fortsätt till huvudinnehåll

Huawei offentliggör Enjoy 7 Plus - har en fingeravtrycksläsare som låser upp mobilen på 0,2 sekunder!

För ett antal veckor sedan offentliggjordes Huawei Enjoy 7. Nu har Huawei presenterat en ny variant av mobilen med en något större skärm och mer kraftfull prestanda. Här är allt du behöver veta om Enjoy 7 Plus!

Telefonen har fått en 5,5 tumsskärm med HD-upplösning (720 x 1280 pixlar) tillsammans med en IPS-panel. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 435 med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt minne. Den bakre kameran har fått en upplösning på 12 megapixlar medans den främre fått en upplösning på 8 megapixlar.

Huawei Enjoy 7 Plus har fått en fingeravtrycksläsare från svenska Fingerprint Cards som ska kunna låsa upp mobilen på blott 0,2 sekunder! Telefonen har också fått ett väl tilltaget batteri på 4000 mAh.

Telefonen kommer med Android 7.1 Nougat tillsammans med tillverkarens egna gränssnitt EMUI 5.1 från start. Enjoy 7 Plus har liksom Enjoy 7 fått en Always On-display! Telefonen kostar i skrivande stund 247 dollar (2 223 svenska kronor) i Kina. Det är oklart om Enjoy 7 Plus kommer till Sverige.  

Diskutera mer om Huawei Enjoy 7 Plus i den nystartade forumdelen.

Bild: Huawei