Fortsätt till huvudinnehåll

Är det här Huawei Honor 9?

Huawei Honor presenterade förra året succémobilen Huawei Honor 8 – en telefon som erbjöd riktigt mycket prestanda för pengarna. Honor 8 tror jag är en av de största framgångarna till att Huawei fått den höga marknadsandel man fått idag på svenska marknaden!

Nu kan den första bilden till uppföljaren av Honor 8 påträffats på nätet. Uppföljaren kommer med största sannolikhet kallas för Honor 9 och inte bära särskilt stora förändringar från Honor 8 utseendemässigt. Av bilden nedan att döma kommer Huawei Honor fortsätta sitt spår med glas på enhetens fram- och baksida. Dessutom ser det ut som att Honor 9 kommer få dubbla kameror och komma i samma marinblåa färg som Honor 8 finns i.

Den största skillnaden mellan Honor 8 och Honor 9 ser istället ut att bli telefonernas framsidor. Det ser nämligen ut som att Honor 9 kommer få samma touchknapp som Xiaomi Mi 6 fått. Under knappen förväntas en fingeravtrycksläsare från Fingerprint Cards sitta. Denna bild bör dock tas med en nypa salt då vi fortfarande är i ett mycket tidigt skede. 

Bild: GizmoChina