Fortsätt till huvudinnehåll

ZTE Blade V8 snart inne för test!

Jag fick idag att glädjande besked! Jag kommer få testa ZTE:s senaste tillskott Blade V8 – först i Sverige dessutom (med god marginal). Det ska som vanligt bli trevligt att ta emot en ny produkt, men det ska bli extra trevligt att testa Blade V8 eftersom kameran har en 3D-funktion jag är grymt sugen att testa!
Telefonen finns ännu inte uppe hos prisjämförelsesajten Prisjakt, men imorgon kommer bli en speciell dag för mig på redaktionen. Jag kommer bli en av de första personerna i hela världen att få lägga vanterna på ZTE Blade V8, en telefon i mellanklass-segmentet som ska erbjuda otroligt mycket under skalet för ”endast 2990 kronor”, dessutom medföljer ett VR-headset i lådan till telefonen.  ZTE Blade V8 är en telefon i mellanklassen, men dess imponerande och udda funktioner tror jag kommer gå hem hos mig! Telefonen kommer inte förens på MWC att visas upp för allmänheten, i samma veva siktar jag på att mitt test av telefonen ska vara klart ungefär då!

Bilder: ZTE