Fortsätt till huvudinnehåll

Jag gör en unboxing på ZTE Blade V8 - telefonen med coolaste lådan på marknaden!

Telefoner brukar vanligtvis komma i fyrkantiga lådor med ett lock, en botten och själva innehållet. Lådan till ZTE Blade V8 sticker däremot ut från mängden, då locket till telefonen också är ett VR-headset. Här är Mobilanyheters unboxing på ZTE Blade V8!  


ZTE Blade V8 i vitt!

På lådans framsida hittar vi högst upp i vänstra hörnet en ZTE-logga, under detta har ZTE valt att placera dit siffran åtta, en siffra som också visar på att mobilen har fått dubbla kameror. Längst ned på telefonens framgår telefonens produktnamn! Framsidan är liksom de övriga delarna av lådan väldigt stilren, något som alltid är trevligt!


Framsidan av lådan 


Långsidorna av omslaget är helt blanka, liksom baksidan som endast fått en ZTE-logga tillsammans med en Qualcomm Snapdragon-symbol. De allra flesta tillverkarna brukar ange telefoners huvudspecifikationer på baksidan av lådorna, något ZTE inte gör då man antagligen vill ge kunder det bästa helhetsintrycket!


Baksidan av lådan 

Inuti lådan finner man högst upp telefonen
Det är när jag drar bort omslaget det blir riktigt intressant. Det första jag möts av är ett lock som också agerar VR-headset för Blade V8. Jag gillar ZTE:s ide och vi får se hur bra VR-headsetet fungerar med Blade V8 i mitt test!

Det som ingår när du köper en ZTE Blade V8 är följande:
  • ·       Ett VR-headset
  • ·       ZTE Blade V8
  • ·       Snabbstartsguide
  • ·       En micro USB-sladd med tillhörande stickpropp
  • ·       En nål för SIM-kortet
  • ·       Ett par hörlurar

Idag är det inte många tillverkare som skickar med hörlurar i förpackningen, däremot är det aldrig till någon nackdel när tillverkarna gör det, som i ZTE:s fall!


ZTE Blade V8 har butikspremiär i början på april, men väldigt snart kommer jag publicera Sveriges första test på mobiltelefonen! 


Detta finner man på telefonens undersida
Detta finner man på telefonens högra långsida
Detta finner man på ovansidan 
Telefonens baksida