Fortsätt till huvudinnehåll

Tips: bra svenska mobilgrupper på Facebook

Något det finns dåligt av på Facebook svenska mobilgrupper. Det är rent ut sagt hemskt dåligt med dessa och det känns som att alla mobilintresserade bara håller sig till Swedroid Forum. Det finns däremot två riktigt bra Facebook-grupper som jag gillar och tänkte tipsa er läsa om här på bloggen! 


Vi som gillar Android 

I denna grupp rapporteras det om allt som har med Android att göra. Gruppen upplever jag har väldigt hjälpsamma medlemmar som hjälper en när man har problem med sin Android-pryl. Om man går med i gruppen håller man sig även ständigt uppdaterad om vad som händer i Androidvärlden tack vore gruppens många aktiva användare. Det är i särklass det bästa Androidgruppen på Facebook enligt mig!

Gruppen hittar ni här

Vi som gillar Windows Phone 

I denna grupp rapporteras det, precis som i Vi som gillar Android-gruppen, om nyheter, tester och tips kring mobiltelefoner och surfplattor som kör operativsystemet Windows Phone. Trots att Wiindows Phone är ett operativsystem som inte används i så många telefoner idag har gruppen över 1600 medlemmar, som dessutom står beredda att hjälpa till. 

Gruppen hittar ni här.    

Vet du om någon bra Facebook-grupp om mobiler som inte Mobilanyheter vet om? Lämna gärna en kommentar om så är fallet. Bild: Facebook