Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från november 6, 2016

Nattläget försvann från Nexus-serien - nu kan funktionen göra comback i Android 7.1 Nougat

Google har sedan en tid tillbaka skickat ut betaversionen av Android 7.1 Nougat till Nexus 5X och 6P. Flera användare har dock klagat på att flera funktioner som finns hos de nyare syskonen Pixel och Pixel XL helt enkelt inte finns till Nexus-lurarna. Nu har Google givit svar på tal om frågan. 

Google meddelade tidigare att Nexus telefonerna "inte haft stöd" för de nya mjukvarufunktioner som Pixel och Pixel XL fått. Igår ändrade man dock sig till att dessa funktioner kanske kommer till Nexus 5X och 6P av den slutliga versionen av Android 7.1 Nougat.
De användare som installerat betamjukvaran av Android 7.1 har nämligen rapporterat in att nattläget, som finns i Android 6.0.1 Marshmallow, inte finns med ombord i version 7.1 till Nexus 5X och 6P. Det återstår att se om Google inför funktionen i kommande slutlig version av 7.1.

Källa

OnePlus 3T får 8 GB LPDDR4 RAM-minne

OnePlus kommer nu på tisdag hålla ett event där man förväntas visa upp sitt nya flaggskepp "3T". Enligt tidigare källor kommer telefonen skilja sig åt mot vanliga "3" genom att erbjuda Android 7.0 Nougat från start. Nu hävdar en ny källa att "3T" kommer bli den första telefonen med 8 GB RAM. 

Det har under gårdagen framkommit att en ny källa hävdat att OnePlus 3T kommer få hela 8 GB RAM. Vi har redan fått det bekräftat att telefonen kommer använda sig av Qualcomms senaste chipp Snapdragon 821. Om det nu också visar sig att telefonen har 8 GB RAM så kommer "3T" garanterat bli en av dem snabbaste telefonerna på marknaden.

Källa

Jag gör en unboxing på Fitbit Flex 2

Sent på fredagseftermiddagen fick jag ett meddelande om att jag kunde hämta ut ett paket. I paketet låg det en Fitbit Flex 2, vilket är Fitbits senaste aktivitetsarmband. Men det är också ett av det billigaste armbandet Fitbit har lanserat, då det i skrivande stund kostar från 889 kronor hos seriösa återförsäljare. Inom den kommande veckan ska jag sätta Flex 2 på ett rejält prov, men som vanligt börjar jag med en unboxing-text. 

Armbandet har väldigt små mått, något som också märks på lådan, då den är betydligt mindre än vad Fitbit Charge 2 och Fitbit Blaze:s lådor är. För att öppna lådan drar man inte heller upp den som ett "lock", utan det är en mer traditionell "flärpöppning".

Det första jag möts av när jag packar upp Flex 2 ur postpåsen är lådans framsida. Högst upp finner jag en Fitbit logga tillsammans med enhetens namn Flex 2. Under detta hittar jag en produktbild på armbandet och en del huvudspecifikationer såsom att Flex 2 tål en simtur.


När jag istället vä…

Huawei släpper betaversion av EMUI 5.0 med Android 7.0 till P9 - men bara till de 100 första som registerar sig

Huawei meddelade under gårdagen att man snart kommer släppa en betamjukvara som grundar sig på företagets nya gränssnitt EMUI 5.0 och Android 7.0 Nougat till Honor 8, fast bara i England. Alldeles nyss har man däremot meddelat en rolig nyhet för svenska P9 användare!  

De som har en P9 i sin närhet får gärna betatesta företagets nya gränssnitt EMUI 5.0 tillsammans med Android 7.0 Nougat meddelar Huawei på sin svenska Facebook sida att man släpper samma uppdatering som man gjorde till Honor 8 under gårdagen. Skillnaden är dock att uppdateringen nu släpps i Sverige. Om man vill betatesta programvaran ska man hämta hem denna fil.

OBS! Släpps bara till de första 100 som registrerar sig. 


KällaDå visar Huawei Sverige upp nästa nyhet

Huawei introducerade för en dryg vecka sedan nya toppmodellen Mate 9, som har mycket ögongodis att erbjuda på pappret. En sak som stod klart var dock att telefonen inte skulle komma till Sverige och Norden. Huawei sade då däremot att man kommer presentera en motsvarighet till Mate 9 som kommer släppas på den nordiska marknaden. Under eftermiddagen har man också avslöjat när eventet kommer äga rum. 

Datumet det handlar om är den 22 november, vilket är elva dagar bort. Enligt alla källor som uttalat sig kommer den nordiska varianten av Mate 9 ha en identisk utsida och insida som den variant som inte kommer säljas här. Det som sägs skilja telefonerna åt är namnen. Ett troligt namn på telefonen som Huawei kommer visa upp den 22a november är Mate S2. En sak som dock återstår att se!

Källa

Gionee S9 presenteras nästa vecka - Gionee bekräftar själva

Här om dagen rapporterade jag om en ny enhet från kinesiska Gionee som hade dykt upp i benchmarkprogramet AnTuTu. Där bekräftas det bland annat att telefonen kommer få en Helio P10 processor med 4 GB RAM. Nu har kineserna gått ut med en teaserbild som bekräftar när Gionee kommer visa upp telefonen.

Det datum som Gionee ska visa upp sitt nya flaggskepp är den 15e november. Vilket innebär att telefonen kommer presenteras samtidigt som OnePlus nya superlur "3T". Av den tidigare bilden att döma kommer telefonen bland annat få en skärm med Full HD-upplösning. Den teaserbild som Gionee släppt berättar också att telefonen kommer få dubbla kameror placerat på baksidan.Källa

Huawei säljer rekordmånga P9 - telefoner

Huawei introducerade i somras företagets då senaste flaggskepp P9. En telefon som då stack ut från mängden då den erbjöd en riktigt solid metallkonstruktion och dubbla kameror på baksidan. Nu har man meddelat hur många exemplar av telefonen man sålt under det knappa halvår som den funnits ute till försäljning.

Huawei växer riktigt fort, då det bara går bättre och bättre för det kinesiska företaget. Under gårdagen meddelade man att man sålt över 9 miljoner exemplar av telefonen (i hela världen). Jag tycker det är kul att folk börjar se sig omkring och faktiskt hittar mobiler utöver Samsung, Sony och Apple som de tycker är bra. Jag är övertygad om att Huaweis siffror kommer stiga ännu mer, men jag tror att de skulle kunna sälja ännu fler exemplar av P9 om de bytte namn från "Huawei". För mig låter namnet "Huawei" inte direkt som ett mobilföretag som gör premiumtelefoner, dessutom har många svårt att uttala "Huawei", vilket jag tror gör vissa kunder osäkra p…

ZTE avslöjar när man uppdaterar Axon 7 till Android 7.0

ZTE släppte för inte alls för länge sedan sitt senaste flaggskepp Axon 7 i Sverige. Telefonen erbjuder otroligt mycket hårdvara för pengarna då den "endast" kostar 4800 svenska riksdaler, vilket är ett riktigt bra pris för en flaggskeppsmobil år 2016. Man har nu avslöjat när man tänker påbörja uppdateringen till Android 7.0.

ZTE har avslöjat att man kommer börja uppdatera Axon 7-telefoner till Android 7.0 Nougat från och med januari 2017. Detta innebär att ZTE fortsätter att satsa på ett flaggskepp med uppdateringar, något man tidigare haft en tendens till att inte göra. Som det ser ut just nu kommer telefonen komma med ZTE:s gränssnitt MiFavor 4 även med Android 7.0. Skillnaden sägs dock bli att ZTE kommer implementera en applåda i gränssnittet. Det nämns inte ett ord om när uppdateringen kommer (om den kommer) till det mindre syskonet Axon 7 Mini.Källa

OnePlus Pixel påträffas i GeekBench 3 - nästa minilur från OnePlus?

Nu på tisdag håller OnePlus ett event där man förväntas visa upp OnePlus 3T, som bland annat sägs erbjuda ett Snapdragon 821 chipp under huven. Under kvällen har dock en ny enhet vid namn OnePlus Pixel läckt ut på nätet, och det handlar inte om någon OnePlus 3T telefon utan om en helt annan enhet!

Av skärmbilden att döma kommer OnePlus Pixel få processorn Snapdragon 820 tillsammans med 6 GB RAM och allra senaste versionen av Android, nämligen 7.1 Nougat, från start. Jag misstänker att det handlar om en telefon med en skärm runt 5 tum, men det kan lika gärna vara en surfplatta det handlar om. Om telefonen får namnet "Pixel" så tror jag att telefonen kommer ha en riktigt ren Androidversion (självklart med Oxygen OS ombord), då jag i alla fall kopplar ihop OnePlus Pixel med Googles egna telefon Pixel. Det återstår att se om någon "Pixel" enhet från OnePlus existerar.

Källa

Huawei lanserar betaversion av EMUI 5.0 tillsammans med Android 7.0 Nougat till Honor 8 i England

Huawei gör en Samsung med sin senaste uppdatering som innebär att de som är sugna på att testa EMUI 5.0 tillsammans med Android 7.0 Nougat får möjlighet att betatesta systemet på en Honor 8.  

Huawei har förfinat EMUI 5.0 mot version 4 på ganska många sätt. Den största förändringen är att systemet nu fått en klassisk applåda, så man slipper ha apparna utspridda över hela hemskärmen som i tidigare EMUI 5.0. En annan förändring gentemot tidigare EMUI-version är att version 5.0 blivit mer avskalat från Huaweis egna färgglada färger, till att istället ligga i linje med vanilla Android. I Android 7.0 Nougat kommer Honor 8 också få stöd för att köra två appar sida vid sida.

För att kunna betatesta EMUI 5.0 och Android 7.0 Nougat så behöver du klicka på den här länken för att sedan packa upp en fil. När du gjort detta är det bara tuta och köra!

Källa

Bild på specifikationerna för Vivo X9 och X9 Plus läcker ut i förtid

Kinesiska Vivo berättade för ungefär en vecka sedan att man kommer hålla ett event den 15e november då man förväntas visa upp två nya telefoner i form av X9 och X9 Plus. Under gårdagen har ett dokument läckt ut på telefonernas specifikationer. 

Om vi börjar med den minsta, X9, så kommer telefonen få en 5,5 tum stor skärm med Full HD-upplösning. Vidare kommer telefonen få en Snapdragon 653 processor med 4 GB RAM, 64 GB inbyggt minne, dubbla kameror på framsidan (8 + 20 MP), en bakre 16 MP kamera och ett 3050 mAh stort batteri.

Om vi istället går över till det lite större syskonet X9 Plus så ser vi många likheter med X9. Skillnaderna är att X9 Plus har ett något större batteri på 4000 mAh, en större 5,88 tums skärm (med samma Full HD-upplösning) och 6 GB RAM istället för 4 GB i X9.
Om 6 dagar får vi alla specifikationer svart på vitt.

Källa

Företag hintar om att iPhone 8-familjen får OLED-paneler

iPhone 7 och 7 Plus har knappt funnits ute på marknaden i tre månader. Men redan nu har det börjats spekulera i vad iPhone 8 kan komma att få för specifikationer. 

Nu säger en ny källa att Apples kommande iPhones för 2018 kommer få OLED-paneler. Detta ska inte bara gälla Plusmodellen enligt källan, utan också iPhone 8 och iPhone SE 2. Eftersom Apple har tioårsjubileum för sina telefoner nästa år, 2017, så ryktas det istället om att Apple kommer lansera iPhone 8 på ett event nästa år. Än finns det mycket tid för olika spekulationer.


Källa

Jag testar Moto Z - superlur i ultratunn profil (del 1)

Moto har med sin senaste telefon skapat ett flaggskepp som sticker ut från mängden eftersom det går att bygga ut telefonen med moduler, vilket innebär att telefonen kan förbättras allt eftersom. Men hur bra fungerar telefonen utan dessa moduler?  Frågorna är många som ska besvaras i testet!Designen Moto Z är gjord i glas på framsidan, medan på baksidan skyddas den mestadels av metallram medan runtomkring telefonen sitter en ram som är gjord i aluminium. Men om vi börjar med framsidan av telefonen så skyddas den av Cornings GorillaGlas version 4. Under skärmen sitter också en liten rektangulär knapp. Knappen tycker jag är lustigt placerad eftersom den endast agerar fingeravtrycksläsare och ingenting annat. Eftersom Moto satt knappen under skärmen så tycker jag i alla fall att den kunde ha agerat icke-fysisk hemknapp. Jag hoppas att den kommer få lite fler funktioner i kommande uppdateringar. Jag tycker att Moto kunde placerat fingeravtrycksläsaren i powerknappen istället, precis som e…

Samsung Galaxy S8 och S8 Pro blir till phablets

Precis som med nästa iPhone har ryktena även börjat ticka igång gällande Samsung Galaxy S8 och S8 Pro. Enligt tidigare källor kommer Samsung fortsätta som tidigare och ge de kommande Galaxy S8 modellerna en skärm på 5,1 respektive 5,5 tum, något som den senaste källan inte påstår stämmer. 

Det är nämligen så att enligt denna källa kommer Galaxy S8 och S8 Pro få riktigt stora skärmar. 5,7 tum respektive 6,2 tum. Pro-varianten sägs få den större 6,2 tumsskärmen. Egentligen finns det ingen anledning för Samsung att göra mobiler i Galaxy S-serien med så pass stora skärmar, men jag förstår ändå hur denna källa tänker, eftersom Samsung floppade så total med Galaxy Note 7.

Enligt källan kommer Samsung nämligen försöka locka över Galaxy Note 7-kunder på nytt, och därav väljer man att sätta in så pass stora skärmar enligt källan. Däremot kommer telefonerna inte ha särskilt stora yttermått enligt källan.

Källa

Gionee S9 påträffas i benchmarkprogram

En av många tillverkare som gör bra prylar fast inte syns i Sverige särskilt mycket är kinesiska Gionee. Nu har en ny mobil vid kodnamn "S9" dykt upp i ett benchmarkprogram, och jag misstänker att det rör sig om företagets flaggskepp. 

Om vi börjar med att ta en titt på enhetens skärmupplösning så ser vi att enheten kommer få en en panel med Full HD-upplösning (med okänd storlek på skärm än så länge). Vidare står det att telefonen kommer få en Helio P10 processor, 4 GB RAM, 64 GB inbyggt minne samt två kameror, en på baksidan och den andra på framsidan, med en upplösning på 13 megapixlar. Enheten sägs också komma med Android 6.0 Marshmallow från start.


Källa

Motorola presenterar Moto M - första telefonen från Motorola med fingeravtrycksläsaren placerad på baksidan

Efter en lång tids väntan med diverse olika rykten har Motorola under dagen presenterat Moto M officiellt. Telefonen erbjuder, precis som tidigare bilder visat, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan! 

Moto M har fått en 5,5 tums stor skärm med Full HD-upplösning, processorn Helio P15 med 4 GB RAM och 32 GB inbyggt minne, en minneskortplats, ett 3050 mAh stort batteri, en bakre 16 MP kamera, en främre 8 MP kamera, en USB Type C-kontakt och Android 6.0.1 Marshmallow från start.

Telefonen släpps inledningsvis bara i Kina till ett pris av motsvarande 2650 kronor.

Källa

LG V20 blir V20 S i Europa

En stor besvikelse för oss techentusiaster var att LG inte valde att släppa flaggskeppet V20 i Europa. I ett nytt dokument tänds dock ett nytt hopp då en variant av V20 kallad V20 S upptäckts i dokumentet.  

Enligt källan som bilden kommer ifrån kommer LG snart presentera en europeisk variant av flaggskeppet V20. Enligt källan kommer V20 S ha identiska specifikationer med en identisk design från V20. Skillnaden sägs bara ligga på namnet. En teori från min sida, om LG presenterar telefonen det vill säga, är att man vill vara med och konkurrera mot Huaweis kommande Mate-telefon.

Källa

Då presenteras OnePlus 3T

Qualcomm bekräftade tidigare idag att en ny telefon från OnePlus faktiskt var på gång, en telefon som sägs bli kallad "3T". Jag skrev i mitt tidigare inlägg att OnePlus inte lär hålla inne på teaserbilder, och nu har man avslöjat när man kommer presentera prestandamonstret. 

OnePlus 3T sägs bli ett riktigt monster som bland annat erbjuder en 5,5 tums stor (Full HD) med en IPS-panel. Vidare bekräftade Qualcomm att telefonen kommer utrustas med företagets nyaste chipp Snapdragon 821 med 6 GB RAM. Nu har OnePlus också avslöjat att man kommer presentera telefonen under ett event den 15e november. Vi lär få veta mer detaljer om "3T" under resans gång!
Källa

Dokument för HTC Bolt läcker ut i förtid

HTCBolt sägs bli ett riktigt prestandamonster från HTC med bland annat en 5,5 tums stor skärm med Quad HD-upplösning och en bakre kamera med 18 megapixlars upplösning. Under gårdagen har flera dokument läckt ut för telefonen, som bekräftar väldigt mycket om Bolt. 

Det visade sig att källan som påstod att Bolt skulle få en bakre kamera med 18 megapixlar i upplösning hade fel. I dokumenten står det att telefonen kommer få en bakre kamera med upplösningen 16 megapixlar, men enligt dokumentet kommer telefonen också ha något snabbstartsläge för kameran. Troligtvis så innebär det att man trycker på någon knapp för att snabbt komma till kameran.

Vidare nämns det att telefonen ska vara vattentät, komma med 24 bitars ljud tillsammans med ett par bra hörlurar, köra Android 7.0 Nougat från start. Sist men inte minst nämns det att telefonen ska ha fått ett 3200 mAh stort batteri.Källa

Ny påstådd telefon från Nokia dyker upp framför kameran

För ett tag sedan rapporterade jag om att en källa som påstod att de hade hittat en ny telefon från Nokia i benchmarkprogrammet AnTuTu. Det visade sig dock vara en surfplatta (som ännu dock inte presenterats). Nu har en ny Nokia-enhet dykt upp på bild. Kommer Nokia presentera sin andra Androidsmartphone inom kort?  

Nu har det hänt igen. Inom loppet av två månader har två stycken källor rapporterat om att man påträffat två stycken telefoner från Nokia. Det första ryktet visade sig inte stämma, då benchmarkprogrammet visade att Nokia planerar att visa upp en surfplatta istället. Nu har nya bilder läckt ut på en Nokia telefon. Denna gång ser vi också att det är en telefon, ingenting annat! Av källan att döma kommer den nya Nokiamobilen komma med en unobodykonstruktion som sägs vara gjord i aliminium.

En sak jag lägger märke till när jag kollar på telefonerna är att endast den guldiga varianten har en fysisk hemknapp, medan de andra två modellerna får nöja sig med tre touchknappar. Jag m…

Ny enhet från OnePlus presenteras snart - troligen OnePlus 3T

Jag har ett antal veckor rapporterat om att OnePlus kan komma att presentera en ny telefon vid namn OnePlus 3T. Nu ser det ut som att den kinesiska giganten faktiskt kommer presentera en uppgraderad variant av "3", då Qualcomm sagt att en ny enhet med Snapdragon 821 kommer snart. 


Qualcomm har under morgonen bekräftat att en ny enhet från OnePlus är på gång. Det då man säger att en ny enhet från OnePlus med Snapdragon 821 är på väg. Vidare sägs telefonen få en LCD-panel istället för en AMOLED. Dessutom sägs den kosta cirka 800 kronor mer än "3". Det är ännu oklart när telefonen kommer presenteras, men vi får nog veta det snart!

Källa

Jag unboxar Motorola Moto Z med tillhörande MotoMods

Motorola Moto Z är en spännande high-end telefon som sticker ut från mängden tack vore att telefonen kan byggas ut med moduler Motorola kallar för MotoMods. Så det är med extra stor spänning jag tar mot ett paket från Motorola innehållande en Moto Z och två stycken moduler i form av ett extra batteripack och en Insta-Share projekt. Som vanligt i mitt testande börjar jag dock med en unboxing-text. 


Om vi börjar med att ta en titt på telefonens förpackning så får jag genast ett bra intryck. Det finns ett stort Moto Z-märke på framsidan, under denna text står det också att telefonen är kompatibel med MotoMods. När jag istället vänder på lådan så hittar jag en del huvudspecifikationer för telefonen, men också vilka MotoMods telefonen stödjer. På sidorna av lådan finner jag ointressant text som bland annat telefonens IMEI nummer. När jag öppnar lådan så är det första jag möts av telefonen, med alla tillbehör placerade under. Lådan är formad som de flesta lådorna till mobiler, vilket betyde…

Samsung avslöjar mer om kommande röstassistenten i Galaxy S8

Samsung gick för ett tag sedan ut med detaljer om företagets kommande flaggskepp Galaxy S8 då man sagt att telefonen kommer få en ny, väldigt snygg design. Men man sa också att kameran i Galaxy S8 kommer vara bra mycket bättre än i tidigare Galaxy smartphones. Nu har man gått ut med nya detaljer om en ny röstassistent telefonen kommer få. 

Samsung nämner att S8 kommer få en förbättrad röstassistent från den man lanserade till Galaxy S3 som hängt med väldigt länge. Enligt Samsung kommer röstassisten vara minst lika bra som Apples Siri. Man beskriver att man ska kunna fråga den nya assisten om mer grejer än tidigare. Dessutom ska nya assistenten ha allting inbyggt, så den inte behöver öppna enstaka appar för att utföra ett kommando. Dessutom ska den nya assistenten vara enklare för utvecklare.

Källa

Huawei visar upp EMUI 5.0 - har applåda

Huawei introducerade förra veckan flaggskeppet Mate 9. Med Mate 9 kommer också nya gränssnittet EMUI 5.0 baserat på nya Android 7.0 Nougat. Nu har man visat upp det nya gränssnittet mer noga.
Det första som Huawei nämner är att man denna gång infört en klassisk applådan, så att man har ett ställe där man kan samla sina appar, istället för att ha de utspridda över hemskärmen som tidigare. En annan sak som ska ha blivit förändrad är att rullgardinen ska ha gått från de mer färgglada utseendet i EMUI 4.0 till att ha blivit bra mycket mer stilrent och mer liknande som i stock Android.
Huawei har ännu inte meddelat när man tänker börja uppdatera sina telefoner.
Källa

Ingen uppföljare till iPhone SE 2017 (rykte)

Apple lanserade i mars i år det kompakta flaggskeppet iPhone SE som erbjuder specifikationer som en iPhone 6S, fast i ett betydligt mindre format. Nu säger en källa att Apple inte kommer presentera någon uppföljare till mobilen 2017.
Trots att det är många som diggar det kompakta format iPhone SE har att erbjuda så sägs Apple inte lansera någon uppföljare 2017. Jag misstänker att beslutet ligger på att iPhone SE är en nishad produkt, precis som klockan Watch. Jag misstänker däremot att Apple kommer lansera en uppföljare till iPhone SE 2018, om det inte blir någon 2017.
Källa

Samsung startar upp betaprogram till Galaxy S7 och S7 Edge - först på agendan står Android 7.0 Nougat

Jag meddelade tidigare att Sony skickar ut Android 7.0 Nougat i sitt betaprogram till Xperia X Performance. Nu har Samsung meddelat att man kommer starta upp ett betaprogram till sina flaggskepp S7 och S7 Edge.  


Samsung har i dagarna lanserat ett betaprogram till sina flaggskepp Galaxy S7 och S7 Edge. Betaprogramet hämtas hem i Samsungs egna appbutik. Användare som känner sig sugna på att hämta hem Android 7.0 Nougat (beta) kan alltså göra det snart via detta program. Samsung har dock inte meddelat ett datum för när man tänker skicka ut betamjukvaran, men förhoppningsvis blir det snart.
Observera dock att det bara rör sig om betamjukvara av Android 7.0 Nougat, vilket kan innebära att mjukvaran är rejält buggig.

Källa

15% Galaxy Note 7-enheter är fortfarande ute på marknaden - Samsung hotar nu med att knäppa av mobilnätet

Samsung har i ett antal månader uppmanat de kunder som fortfarande sitter och håller på en Galaxy Note 7 att lämna tillbaka telefonen. Ändå har det nu visat sig att 15% av de Galaxy Note 7-enheter som någon gång släppts till kunder fortfarande används. Nu verkar det dock som att man fått nog av att säga till de som fortfarande har en Note 7. 

Samsung skickade för ungefär en månad sedan ut en uppdatering som gör att Galaxy Note 7 endast kan laddas upp till 60%. En uppdatering som förhoppningsvis skulle få kunder att lämna tillbaks sina Galaxy Note 7-telefoner, trodde Samsung.
Något annat tänkte dock kunderna som hade en Galaxy Note 7-telefon i sin ägo, då det fortfarande finns väldigt många Note 7-telefoner som används, närmare bestämt 15% av den mängd telefoner som slussades ut när Samsung inte trodde det var någon fara för explosioner.

Nu har Samsung i Nya Zeeland gått ut med att man kommer knäppa ner allt mobilnät för Galaxy Note 7. Detta innebära att man varken kommer kunna ringa, …

Huawei släpper Honor 8 i ny färg!

Huawei Honor 8 är enligt många en av de mest prisvärda telefonerna på den svenska marknaden idag. Detta tack vore att den erbjuder mer specifikationer för pengarna än vad många konkurrenters motsvarigheter gör. Nu släpper man dessutom telefonen i en ny färg (på den svenska marknaden).  

Huawei Honor 8 finns just nu att välja i färgerna blå, svart, vit och guld på den svenska marknaden, och många telefontillverkare på den svenska marknaden har inte ens så många färger till deras motsvarigheter, då det ofta finns max tre olika färger att välja mellan på en telefonmodell. Huawei har däremot under gårdagen meddelat att man tänker släppa Honor 8 i ytterligare en ny färg på den svenska marknaden. Huawei Honor 8 kommer finnas tillgänglig i den nya färgen rosa "inom kort" enligt Huawei Sveriges Facebooksida.

Den rosa färgen är verkligen rosa enligt mig, och är med andra ord en färg som sticker ut från mängden.


Källa