Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från februari 7, 2016

iPhone 5se och iPad 3 finns i butiker 18 mars (rykte)

Enligt en okänd källa så kommer Apple att släppa iPhone 5se och iPad Air 3 18 mars. Frågan är dock om Apple även planerar att släppa dessa två även 18e mars i Sverige? Gissningsvis så tror vi inte det, utan att, om ryktet stämmer, som kommer vi få vänta någon vecka mer. Specifikationerna för iPhone 5se sägs bli ett A9-chippset gissningsvis tillsamans med 2 GB RAM, NFC, Apple Pay, funktionen att du alltid kan aktivera seri genom att säga "hej siri" samt så sägs det att den kommer ha ärvt kameran från iPhone 6s. iPad Air 3 sägs ha ärvt många egenskaper från storebror såsom fyra högtalare, smart conecctor för anslutning till tangentbord samt stöd för en Apple Pencil. Ryktet säger också att Apple kommer ha utrustat den med en LED lampa för den bakre kameran.

Källa

Samsung Galaxy Tab S3 9,7 samt 8" fångad i prestandatest

Med vissa mobila produkter så är det så att en generation inte hinner komma ut innan det är dags för rykten om den nya efterföljande enheten. Så är det i detta fall, då det sägs att Samsungs nästkommande surfplattor Tab S3 sägs ha fångats i benchmarks. Av bilderna att döma så kommer 9,7" versionen att ligga kvar med en skärm som har upplösningen 2048x1536, 8" versionen vet vi inte vad den har för upplösning av att allt döma av bilderna. Båda plattor sägs ha uttrustads med 3 GB RAM tillsamans med nya Snapdragon 652 chippsetet från Qualcomm som arbetar på med fyra Cortex A-72 kärnor samt fyra Cortex A-53 kärnor.
Dessa bilder och rykten bör dock tas med en nypa salt, eftersom att det är tidigt än för en eventuell lansering.

Källa


Allt vi tros veta om HTC One M10

Om det är några telefoner som det kommer in tätta rykten emellan så är det Samsung Galaxy S7 samt LG G5. Men en telefon som vi inte hört lika mycket om är nästa flaggskepp från HTC,med kodnamn "M10", eller? Enligt vissa rykten så har HTC valt att ta bort M:et i deras One-serie men däremot behålla One. Det återstår förstås att se vad HTC väljer att kalla deras nya flaggskepp. HTC presenterar förhoppningsvis nytt någon gång i April. Vi på mobilanyheter tror att HTC valt att uttrusta "M10" med följande specifikationer:
Design: Här sägs det att HTC väljer att till stor del överföra höstens mellanklass mobil HTC A9s design till "M10an" Skärm: M10 sägs denna gång har utrustats med en 5,2" SUPER LCD panel med upplösningen 1440x2560Processor: Snapdragon 820 tillsamans med 4 GB LPDDR-4 RAM minne Kamera: Enligt de senaste rykterna så ärver HTC M10 kameran från Succén Nexus 6p. Alltså en kamera som är på 12 megapixlar med en sensor på f.2.0 samt en pixelstorl…

LG släpper skalet före telefonen

LG G5 är knappt en vecka bort-men redan nu har LG presenterat ett officiellt skal till telefonen. Skalet i sig liknar Samsung Clear View Cover till utseende, men lite skiljer det sig i funktionalitet. Till att börja med så har skalet en genomskinlig ruta, där du kan ta del av always on läget som LG G5 kommer att vara utrustad med. Förutom fönsteret så är skalet inte helt genomskinligt, men tillräckligt genomskinligt så att du ser skärmen om du tänder den. I den delen som är genomskinlig så kan du också ta emot eller avisa samtal samt att du ser vem som ringer.

Skalet är gjort i metall, vilket indikerar att telefonen också, i mångt och mycket är byggd i metall, vilket får ses som en positiv aspekt enligt oss. Det som är nackdelen med metall är att trådlös laddningKälla

Alla rykten om Samsung Galaxy S7/Edge

Samsungs event står alldeles precis bakom hörnet, och om man ska tro alla trovärdiga ryktesspridare, så kommer Galaxy S7 samt Edge vara utrustade med följande specifikationer:
Skärm: 5,5" (Edge) 5,1" (flat) SUPER AMOLED med 1440x2560 upplösning. Processor: Snapdragon 820 med 4 GB LPDDR-4 RAM minne, Samsung Exynos 8890 för asien .En 12 MP-kamera med en bländare på f.1.7 istället för tidigare f.1.9. Detta ska resultera i att S7 ska ta bättre bilder än Galaxy S6 framförallt i mörker. Tillsamans med en främre kamera på 5 megapixlar.Batteri: 3600 mAh för Edge samt 3000 för Flat, ska kunna räcka till i två dygn. Övrigt: Ip68 klassade (tål att vara i vatten på 1,5 meters djup i 30 minuter) MikroSD-kort upp till 200 GBMinne: 32/64 eller 128 GB.
källa

LG bekräftar: LG G5 kommer att ha en stäntigt aktiv skärm

LG har under dagen börjat berätta lite smått om deras nya flaggskepp LG G5, som står runt hörnet. I typisk LG anda så har företaget börja smyga ut med en ny inovativ funktion som G5 kommer att vara utrustad med. Det skulle inte förvåna oss om vi får se fler specifikationer innan presentationen den 21 Februari. G5 sägs bli en av två telefoner som det sydkoreanska företaget ska presentera i år. Specifikationer för LG G5 sägs bli en 5,5" skärm med Quad HD teknik, Snapdragon 820 samt slutligen en kamera med 16 megapixlar samt en främre 8 MP-kamera.
Källa