Fortsätt till huvudinnehåll

Officiella bilder och specifikationer påträffas för Moto M på nätet

Jag har i ett antal artiklar rapporterat om att Motorola (Lenovo) planerar att släppa sin första telefon kallad Moto M med en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan. Nu har ett gäng officiella bilder på telefonen läckt ut på nätet. Men i bilderna avslöjas också grundspecifikationer för Moto M.  

Precis som jag skrivit tidigare så kommer Moto M ha väldigt rundade former, det då Lenovo bland annat väljer att dra ut telefonens hörn en bra bit. Detta resulterar i att Moto M ser omodern ut på bild, eftersom den kommer ha så otroligt mycket ram kring skärmen. Men samtidigt misstänker jag att den kommer ligga skönare i handen än många andra smartphones. Jag misstänker dock att Moto M endast kommer släppas i färgen guld, då telefonen i alla bilder varit i guld.


Om vi går vidare till specifikationerna så bekräftas det att telefonen kommer få en 5,5 tumsskärm med Full HD-upplösning, chipet Helio P10, 4 GB RAM, 32 GB inbyggt minne med plats för minneskort, ett rejält tilltaget batteri på 3050 mAh och Android 6.0 Marshmallow från start. Slutligen sägs det också att Moto M ska ha fått stereoljud!
Telefonen förväntas bli presenterad den 8e november.

Samtliga bilder är lånade av GSMArena

Källa