Fortsätt till huvudinnehåll

Ny påstådd telefon från Nokia dyker upp framför kameran

För ett tag sedan rapporterade jag om att en källa som påstod att de hade hittat en ny telefon från Nokia i benchmarkprogrammet AnTuTu. Det visade sig dock vara en surfplatta (som ännu dock inte presenterats). Nu har en ny Nokia-enhet dykt upp på bild. Kommer Nokia presentera sin andra Androidsmartphone inom kort?  

Nu har det hänt igen. Inom loppet av två månader har två stycken källor rapporterat om att man påträffat två stycken telefoner från Nokia. Det första ryktet visade sig inte stämma, då benchmarkprogrammet visade att Nokia planerar att visa upp en surfplatta istället. Nu har nya bilder läckt ut på en Nokia telefon. Denna gång ser vi också att det är en telefon, ingenting annat! Av källan att döma kommer den nya Nokiamobilen komma med en unobodykonstruktion som sägs vara gjord i aliminium.

En sak jag lägger märke till när jag kollar på telefonerna är att endast den guldiga varianten har en fysisk hemknapp, medan de andra två modellerna får nöja sig med tre touchknappar. Jag misstänker att den guldiga varianten också kommer få en fingeravtrycksläsare. Jag tror att Nokia, nu om det blir någon telefon, planerar att släppa en standardvariant och en Pro-variant.

Bilden är lånad av GSMArena
 Källa