Fortsätt till huvudinnehåll

Fler bilder läcker ut på Huawei Mate 9 - blir utan hörlursuttag

Läckorna av bilder och specifikationer på Huawei Mate 9 har minst sagt inte varit få den senaste tiden, då jag dagligen rapporterat om en ny läcka de senaste dagarna. Under gårdagen har ett flertal bilder kommit ut som visar hur hela telefonen kan komma att se ut. 

Under gårdagen har påstådda bilder läckt ut på Huawei Mate 9. Bilderna indikerar att det handlar om vanliga Mate 9 med platt skärm, och inte Mate 9 Pro med välvd skärm. Jag misstänker dock att uttagen kommer vara densamma på båda telefonerna, då det trots allt handlar om två systertelefoner. Om vi börjar med att ta en titt på Mate 9:s framsida så har den en telefonhögtalare och en främre kamera ovanför skärmen. Under skärmen sitter en Huawei logga, vilket betyder att Mate 9 kommer få knappar på skärmen.

Om vi går vidare till baksidan så hittar vi två stycken kameror tillsammans med en fingeravtrycksläsare placerad precis under dessa. Det intressanta är att telefonen ser ut att bli utan en LED-blixt, något som skulle förvåna mig om det nu skulle bli så. Men av bilden att döma kommer telefonen bestå av en unibodykonstruktion i metall.

Om vi slutligen tar en titt på telefonens ovan och undersida så är det en detalj som utmärker sig. Mate 9 ser ut att bli utan hörlursuttag, då ett sådant varken syns till på toppen eller botten av enheten. Ovansidan av telefonen ser ut att bli helt ren utan ett enda uttag, medan på undersidan av telefonen sitter en USB Type C-kontakt och en högtalare.
Telefonen presenteras nu på torsdag.

Samtliga bilder är lånade av GSMArena.com


 Källa