Fortsätt till huvudinnehåll

Bilder på Huawei Mate 9 läcker ut i förtid

Huawei har för ett antal dagar sedan avslöjat att man kommer presentera sitt nya flaggskepp Mate 9 den 3e november, vilket är om fyra dagar. Påstådda officiella bilder har tidigare läckt ut på både Mate 9 och Mate 9 Pro, nu har fler bilder läckt ut på enheten, i en ny färg dessutom.  

Huawei har under den senaste tiden släppt teaserbbilder för företagets kommande flaggskepp Mate 9 dagligen. Av teaserbilderna att döma kommer Mate 9 ha en bra kamera, riktigt bra prestanda och bra batteritid.
Jag rapporterade i början på veckan att den kända ryktesspridaren Evan Blass hade släppt en bild på Mate 9 i färgen rosa, bilden påstods också vara en officiell sådan.

Nu har en okänd källa återigen fotat telefonen, fast denna gång i färgen guld. Av bilderna att döma kommer Mate 9 använda rätt så mycket framsida åt skärmen (men inte i närheten av Mi Mix:s skärmyta), ha dubbla Leicakameror på baksidan tillsammans med laserautofokus och en dubbel LED-blixt och en fingeravtrycksläsare placerad precis under kameran.

  
Bilderna är lånade av Gizmochina
Källa