Fortsätt till huvudinnehåll

Är det här selfiekungen Vivo X9 med dubbla kameror på framsidan? (rykte)

Vivo är ett kinesiskt mobilföretag som mest riktar in sig till kunder i Asien då man hittills bara satsat på den asiatiska marknaden. Jag hoppas Vivo ändrar på detta och släppeer sin kommande telefon X9 i Europa, då den ser ut att bli riktigt bra. Jag har dock inga större förväntningar på att de gör det.   

En ny enhet från Vivo vid namn X9 har påträffats på bild. Enheten påminner en hel del om Samsungs Galaxy telefoner med en väldigt rund formfaktor och en stor knapp i mitten under skärmen. Om vi kollar till specifikationerna så sägs det att telefonen kommer få en 5,5 tums stor skärm med Full HD-upplösning, chippet Snapdragon 653 med 4 GB RAM, 64 GB inbyggt minne och en USB Type C med stöd för snabbladdning.

Om vi tar en titt på kameran så sägs den bakre kameran få en upplösning på 20 megapixlar. Det speciella med X9 är att den ser ut att få dubbla kameror på framsidan. Ena sägs ligga på 8 megapixlar, medan den andra sägs ha fått en upplösning på 20 megapixlar. Jag misstänker att X9 ska kunna ta vidvinkelfoton med dessa kameror.

Enligt senaste källan presenteras telefonen den 17e november.

Bilden är lånad av phonearena
Källa