Fortsätt till huvudinnehåll

Använder du något tillbehör till din smartphone? (undersökning)

Alla är olika, så även när det kommer till att skydda sin mobiltelefon. Vissa föredrar att ha passande skydd till sina mobiler, medan andra föredrar att köra med mobilen utan något tillbehör. I denna artikel tänkte jag köra en undersökning hos er läsare om hur ni skyddar era mobiler. 

Jag är en sådan person som föredrar att köra med mobiler utan något som helst skydd, då det bidrar till att mobilen känns mycket tunnare än med till exempel ett skal runtomkring enheten. När jag håller en mobil så brukar jag hålla den med ett rejält grepp, då jag inte vill riskera att tappa mobilen, men jag är inte heller en sådan person som fipplar med mobilen så att den går i backen.
Däremot har jag monterat dit ett skärmskydd i glas på min OnePlus 3, eftersom att det är en billig försäkring för 129 kronor, dessutom är inte skyddet i vägen när man ska använda telefonen.

Till de som ofta tappar sina telefoner rekommenderar jag att man köper ett tunt TPU skal och ett glasskydd för att få det optimala skyddet. Ännu bättre skulle dock ett plånboksfodral skydda din mobil.
Nu ställer jag också frågan till er läsare. Gör ni som mig och bara kör et glasskydd på er skärm och resten av mobilen fri från tillbehör, eller har ni något skal på er mobil? Kommentarsfältet är fritt!

 
Bilden är lånad av Best Android Apps