Fortsätt till huvudinnehåll

LG bekräftar att man inte släpper V20 i England - nu hotas hela Europa

En av de största frågetecken jag känner behöver uträttas till ett utropstecken är om LG kommer släppa V20 i Sverige, ett frågetecken jag ännu inte fått något svar om. När jag varit i kontakt med LG har man sagt att det är "osäkert" om telefonen kommer hit.
Nu ser det ut som att LG i England bekräftat att telefonen i alla fall inte kommer dit, vilket också betyder att telefonen (till 99,9%) inte heller kommer till Sverige. Enligt flera rykten så kommer LG inte lansera telefonen i något land som ligger i Europa.
Jag förstår dock inte riktigt hur man tänker. Jag kan tänka mig att V20 skulle sälja bättre i Sverige än vad LG G5 gör, med de specifikationer som telefonen fått.
Jag hoppas LG kommer överväga att släppa telefonen i Sverige senare på året i alla fall.


Bilden är lånad av LG
Källa