Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från september 27, 2015

Detta förventar vi oss under Googles I/0 event under morgondagen.

Såhär innan ett stort event så har på på Mobilanyheter skrivit ihop en lista om vad vi kan förvänta oss under morgondagens Nexus - event - men även vad som kan komma att dyka upp.  

 Nexus 5x

Det är nästintill klart vid detta laget att det kommer att presenteras en ny Nexus-lur, denna gången får tillverkaren LG förtroendet för tredje gången. Nexus 5x sägs namnet komma att bli och Nexus 5x kommer inte att bjuda på några specifikationer som sticker ut ifrån mängden. Telefonen sägs erbjuda en 5,2" skärm med Full HD upplösning, Snapdragon 808, 3 GB RAM, 16/32 GB inbyggt minne samt en kamera på bleka 12 MP. Självklart så kommer Android 6.0 vara förinstallerat på den. Enligt senaste ryktet så kommer den att kosta motsvarande 3220 svenska kronor.  Mobilen sägs även vara utrustad med en USB Type- C kontakt, dock så är det oklart om den kommer att ha stöd för snabbladning. Men även en fingeravtrycksläsare samt komma förinstallerad med Android 6.0.

Just fingeravtrycksläsare är något som är …

Apple avslöjar när nya iPhone 6s samt 6s Plus släpps i Sverige.

Under kvällen så har Apple avslöjat när man tänker släppa de två nya telefoner som man lanserade i September med bland annat en ny häftig funktion som kallas för 3D Touch.

Närmare bestämt är det den 9e Oktober. Men du ska kunna förhandsboka alla varianter som telefonerna kommer i från och med den 2a Oktober.
Källa