Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från augusti 30, 2015

Bilder fångade på nya Xperia Z5 Compact?

Det har gått fyra dagar sedan Sony lanserade Z5 Compact. Men nu har det kommit ett rykte som hävdar att Sony tänker presentera en premium variant av Z5 Compact- precis som gjorde med vanliga Z5. Källan hävdar även att Premium-varianten endast i sådana fall skulle säljas i Japan, likt vad Sony gjorde med namnet Xperia Z4 endast i Japan. Vad är det då som skulle vara så mycket "premium" med Z5 Compact Premum? Först och främst är det att den skulle få en 4,6" 1080p skärm istället för den nuvarande 720p upplösningen. Den sägs även få hela 4 GB RAM samt ett 2900 mAh-batteri.

Dessa rykten ska tas med en nypa salt, eftersom att Sony väldigt nyligen lanserade Z5 Compact.


Källa

Samsung: "Inga flera klockor med Android Wear från oss"

Samsung har under dagen gått ut med att man inte tänker lansera några flera klockor som kör Android Wear. Samsung är en av få tillverkare som har hållit sig ifrån Android Wear och bara lanserat en klocka med Android Wear, vid namn Gear Live. Denna klocka presenterade Samsung precis i början av utvecklingen av Android Wear. Men nu är det alltså slut på detta. Vi på Mobilanyhet tycker att om Samsung skulle gått ifrån Android Wear helt och hållet så skulle deras klockor fungera med inte bara mobiler ifrån tillverkaren själv, detta är precis vad man gjort med Gear S2 så vi tycker att Samsung är på rätt bana.    


Källa

Samsung Z3 fångad på bild?

En bild som nyligen publicerades påstås visa Samsung Z3 intill föregångaren Z1. Alla mobiler som kör Samsung` Z-serie är mobiler som har Samsungs egna system Tizen som de kör med i nästan alla deras smartklockor.

Samsung Z1 var en medioker historia på pappret som erbjöd en 4" stor skärm med upplösningen 400 x 800 pixlar, en Spreadtrum SC7727S-processor samt 768MB RAM.

Om vi istället kollar på specifikationerna för Z3 så ser det ut som att man får en bättre telefon. Z3 bjuder på enligt rykten en 5" skärm med 720p upplösning av typen Super AMOLED, en bakre 8-MP kamera samt en främre på 5 MP.

Z3 sägs få en fyrkärnig processor som är klockad till 1,3 GHz, troligtvis så sitter det en Spreadtrum SC7730S-processor i den. Men vissa rykten hävdar också att det är en Snapdragon 410-processor som Samsung utrustat Z3 med. Z3 ska även ha plats för dubbla SIM-kort enligt ryktet, men även vara utrustad med ett 2600 mAh-batteri.

När luren lanseras är ännu oklart.Källa

Xperia Z5 Premium blir inte överhettad

Xperia Z3 och även Z3+ (till viss del) hade stora problem när det gällde värmeutveckling. Eftersom att Snapdragon 810 satt i Z3+ så var det inte alls konstigt att den blev överhettad då flera av konkurrenterna blev det. Dessutom så kör Sony på glasbaksidor som har visat sig varit mindre lyckat för vissa. Sony har lyckats lösa värmeproblemen med Z3+ och telefonens enda tendens till att bli varm är när man har haft igång kamera-appen en stund. 

Våra orosmoment för att Z5 Premium kunde bli överhettad var stora. Men enligt senaste rapporten så verkar Sony har löst problemet-även med Z5 Premium som har en otroligt högupplöst skärm. Här nedan syns det hur någon har plockat isär en Z5 Premium och hur Sony har något material som ska avleda värmen.

Källa

IPhone 6S samt 6S+ kommer ha lika mycket minne som sina föregångare (rykte)

Enligt Ming-Chi Kuo, som jobbar som analytiker hos KGI, så kommer nästa generationer av iPhones att erbjuda 16, 64 eller 128 att välja på i minnesmängd. Detta är precis lika mycket som sina föregångare och det förvånar oss på Mobilanyheter att Apple inte väljer att köra på 32, 64 samt 128 GB när de flesta konkurrenterna gör det (om nu ryktet stämmer). Det ryktas om att nästa generations iPhones kommer att vara utrustade med en 12 MP-kamera och då ryktas det också om att Apple tänker ha med 4K som ett alternativ, det är knappt värt att ha med 4K i modellerna som har 16 GB minne känner vi på Mobilanyheter
Källa

Cat lanserar S30

För några veckor sedan så lanserade Cat S40, vilket kan höras på namnet är en värre variant av S30 som alltså kommer nu. Cat är kända för att göra telefoner som tål stryk, S30 är ingen undantag. Den är både Milspec samt IP-klassad. S30 tåls att tapas ifrån 1,8 meters höjd.

Skärmen i S30 är 4,5" stor med upplösningen 480 x 800 pixlar, den har även 8 GB inbyggt minne (S40 har 16 GB) den har även en Snapdragon 410-processor som är klockad till 1,1 GHz.  Cat S30 har också Android 5.1.1 inlagt ifrån start.

Mobilen kommer att börja säljas i september.


Källa

Alcatel presenterar tre nya telefoner

Under dagen så har Alcatel presenterat OneTouch Pop Up, Star samt Go Play. OneTouch Pop Up är värstingen i trion som bygger på Snapdragons 615-processor, som är en åttakärnig processor som är klockad till 1,4 GHz, tillsammans med 2 GB RAM. Telefonen har vidare 16 GB inbyggt minne, SD-kortplats. Skärmen är 5" stor med 720p upplösning.Den bakre kameran är på 13 MP tillsamans med en främre 5-MP kamera. Den kör bluetooth 4.0 den har även ett 2000 mAh-batteri, samt stöd för LTE.
OneTouch Pop Star är i mittenklassen av trion. Den kommer antingen med bara 3G eller en LTE version (kategori 4).

3G versionen av telefon har en Mediatek MT6580-processor medan LTE versionen har en MediaTek MT6735P-processor. Andra specifikationer indikerar en 5" med 720p upplösning. Den kör en Snapdragon 410-processor tillsammans med 1 GB RAM, en bakre 8 MP-kamera med LED-blixt samt en främre 5 MP-kamera. Intressant är det att Alcatel har valt att utrusta 3G-versionen med en kamera som kan filma i 1080p…

ZTE lanserar Axon i Europa

Axon har redan kommit ut i USA och Kina. Men nu har ZTE meddelat att man kommer att lansera Axon i Europa, närmare bestämt i Frankrike, Tyskland, Italien och Spanien till en början för cirka 3000 kr. Axon har en 13 MP-bakre kamera, samt ytterligare en för att mäta djup, den har även en fingeravtrycksläsare samt en så ovanlig funktion som ögonscanner. Vidare har den en 5,5" skärm med Full HD upplösning samt Snapdragon 810.   
Källa

Första bilden på Samsung Galaxy Tab 18.4?

Det duggar tätt kring ryktena om Samsung`s nästkommande surfplatta som tros vara en helt ny medlem till familjen-nämligen en Samsung-platta som har en så stor skärm som 18,4". Vidare sägs Tab 18.4 komma att få följande specifikationer:

2 GB RAM med en 1,6 GHz med åtta kärnor.Ett 5700 mAh-batteri 18.4" skärm med Full HD upplösning 8 MP bakre kamera samt 2.1 MP på framsidan32 GB inbyggt minne med SD-kortplats Android 5.1.1 Lollipop från start.  Källa

Teaser läcker ut på Xiaomi 5

En läcka har läckt ut på sidan AnTuTu som visar en okänd enhet. Enligt senaste ryktet så är det Xiaomi 5 som visas, då förstås inte under det namnet. Enligt AnTuTu så kör enheten antingen Snapdragon 810 eller 820. Möjligtvis så sitter det ett MediaTek-chipp i luren. Vidare rykten säger att den har en 5,3" Quad HD skärm, fingeravtrycksläsare, hela 4 GB RAM samt en 16 MP kamera med OIS. Rykten säger också att den har USB Type-C.

När den ska släppas är ännu oklart. 


Källa

LG G4 Pro kan presenteras 10 october

Det har inte gått särskilt lång tid innan det dök upp ett nytt rykte, igen. Detta rykte som nyligen kom ut hävdar att LG tänker presentera G4 Pro den 10:e oktober. Rykten är inte säkra på om G4 ens kommer att existera, men som det ser ut nu, så är det många tillverkare som har kommit upp med konkurrenter mot Samsung`s Note-serie. Så varför ska inte LG ge sig in i branschen med så kallade phablets? LG har antytt att de ska släppa ytterligare en toppmodell detta år, och det är inte omöjligt att det är G4 Pro.

Källa

Dessa enheter stödjer Samsung Gear S2

Samsung avslöjade tidigare idag hur mycket den kommer att kosta- samt när den kommer till svenska marknaden. Nu har man också avslöjat vilka enheter Gear S2 kommer att stödja. Klockan kommer att stödja enheter som kör Android KitKat  (version 4.4) och uppåt. Samsung överger alltså trenden med att deras klockor bara har fungerat tillsammans med Galaxy-smartphones. Vilket få ses som en helt rätt riktning ifrån Samsung.Källa

Nya rykten om LG G4 Pro

Det var för ett bra tag sedan det cirkulerade om LG´s nästkommande telefon G4 Pro. Men nu har ett nytt rykte dykt upp som hävdar att G4 Pro kommer att släppas inom en snar framtid. Detta rykte påstår också att LG väljer att ha kvar plastbaksidan istället för att köra på en metallbaksida. Detta ska enligt källan bero på att LG vill ha kvar möjligheten till att byta ut batteriet. LG är en av få tillverkare i Sverige där man kan ta loss baksidan och byta batteri.Källa

ZTE presenterar budgetluren Blade V6

ZTE är ett relativt okänt märke för oss i Europa. ZTE har försökt att ta sig in på den svenska marknaden förr, utan några vidare resultat. Men nu lanserar ZTE en mobil där man får en hel del för pengarna, på pappret. Blade V6 erbjuder en skärm som är 5" stor (HD/IPS LCD), 2 GB RAM, ett fyrkärnig chipp från MediaTek, ett 2200 mAh-batteri, 16 GB inbyggt minne, LTE kategori 4, GPS, en bakre 13 MP-kamera samt en främre 5 MP-kamera. Mobilen har även stöd för dubbla SIM-kort.

Konstruktionen är gjord i metall med fasade kanter. Blade V6 är endast 6.8 mm, detta får anses att vara väldigt bra eftersom att den har ett så pass lågt pris.

Som ni ser så erbjuder Blade S6 mycket och bra  specifikationer för den rimliga summan av 2500 kr. 


Källa

LG lanserar G4s i Sverige: Mini variant av LG G4

LG har idag avslöjat att man tänker lansera G4s i Sverige. Mobilen har funnits ute ett tag på marknaden, men under namnet G4 Beat. G4s har en 5,2" skärm med Full HD upplösning (LCD/IPS), en 8 MP-kamera med laserautofokus, en främre 5 MP-kamera, ett 2300 mAh batteri, LTE samt 8 GB minne, men som kan expanderas via minneskort.
Källa

Samsung Gear S2 kommer i october samt kommer kosta 4000 kr

Samsung Sverige har idag gått ut med att man tänker släppa sin senaste klocka Gear S2 till ett pris av 4000 kr för Gear S2 varianten med ett svart läderarmband. Om man ska ha de något billigare modellerna av Gear S2 så säger Samsung att priset kommer att hamna på 3500 kr istället.

Klockan kommer lastad med en dubbelkärnig processor som tikar i 1 GHz tillsammans med 512 MB RAM samt 4 GB inbyggt minne. Den har även en 1,2" stor Super AMOLED skärm med upplösningen 320 x 320. Vidare har den även ett 250 mAh-batteri, NFC, Wi-Fi samt bluetooth 4.1.

Gear S2 är även IP68 klassad. Klockan släpps i oktober på den svenska marknaden. Samsung nämnde inget om vilka telefoner Gear S2 kommer bli kompatibel med men antagligen så är det bara ett gäng Galaxy-Smartphones.


Källa

Lenovo presenterar Selfie-mobilen Vibe S1

Under dagen så presenterade Lenovo en mobil med den stora nyheten, nämligen att den har två kameror på framsidan. Huvudkameran är på 8 MP medan den andra är på 2 MP. Detta är den perfekta Selfie-mobilen säger Lenovo. Den är detta för att den kan mäta djup när du tar en selfie. Likt vad HTC ONE (M8) kunde göra. Man kan också ta kort på ett ett annat motiv och lägga till det på en annan bild. Det är förstås med den högre upplösta kameran som mobilen tar kort med och djupet sköter den mindre upplösta kameran om. Lenovo har också implementerat ett fotoredigerings-program.  

I övriga specifikationer så har S1 en Octa-Core processor tillsammans med 3 GB RAM, 32 GB inbyggt minne, ett 2500 mAh-batteri, en 5" skärm med 1080p upplösning, en bakre kamera på 13 MP. S1 har LTE och kör Android Lillipop från start.

Mobilen kommer gissningsvis inte att släppas i Sverige.


Källa

Nya Nexus 5 (2015) kan presenteras 29 september

Nya Nexus 5 som ska tillverkas av LG sägs nu ska presenteras den 29 september enligt Cnet. Tillsammans med Nexus 5 sägs det också att Huaweis Nexus-lur ska presenteras.
Specifikationerna för nya Nexus 5:an kan komma att bli hyfsat aggressiva. Då det sägs att den ska få en 5,2" skärm med 1080p upplösning. Nya Nexusen sägs också få en fingeravtrycksläsare, Snapdragon 810, 3 GB RAM, ett 2700 mAh batteri, USB Type-C samt en kamera som är på 12,3 MP.

Huawei ska också enligt rykten presentera en Nexus-lur. Denna ser ut att få en Snapdragon 810- processor, en 5,7" skärm med Quad HD upplösning, USB Type-C samt även den en fingeravtrycksläsare.

Konstruktionen sägs vara i metall, kan det vara mobilen här nedan? 


Källa

Motorola presenterar nya generationen Moto 360

Under gårdagen så presenterade Motorola inte mindre än tre (!) varianter av Moto 360. Nya generationen erbjuder en dam-modell och herr-modell som är lika stora (46 mm). De presenterade även en mindre modell som är 42 mm. Om vi kollar specifikationer så har 46 mm en 1 rund 1,53" stor skärm med upplösningen 360 x 326. Alla modeller är utrustade med Snapdragon 400-processorer, 4 GB inbyggt minne samt även  IP67 klassade, bluetooth 4.1 samt Wi-Fi . Både modellerna har också ett nytt strömsparläge. Klockorna finns att välja på i guld, silver eller svart och då är det boetten vi talar om. 42 mm har ett batteri som är 275 mAh stort, medan 46 mm har ett batteri som är 375 mAh stort. Motorola säger att batteriet ska räcka i en och en halv dag vid normalt användande. Klockorna har precis som sin föregångare, stöd för trådlös laddning.    Alla klockorna drivs av Android Wear och ska även fungera att koppla ihop med din iPhone.  Motorola presenterade också en Moto 360 som är utformad för…

Huawei presenteras Mate S med Force Touch

Huawei har under eftermiddagen presenterat Mate S - företagets nya flaggskepp. Mate S bygger på en 5,5" skärm med 1080 x 1920 pixlars upplösning. Mobilen är endast 2.65 mm på det tunnaste stället, hur tjock den är på det tjockaste stället vill inte dock Huawei berätta. Mate S har en fingeravtrycksläsare som ska fungera väldigt bra enligt dom själva. Huawei har dessutom gjort fingeravtrycksläsaren som är placerad baktill, lite mer användbar då man valt att man med hjälp utav en svepning ska kunna skrolla igenom vissa appar. 
Mate 7 är den första mobilen som har lanserats med Force Touch. Detta innebär att telefonen känner av hur olika hårt du trycker på skärmen. Telefonen kan nu också användas för att väga lite lättare saker som telefonen klarar av utan att gå sönder. Med hjälp av denna funktion så kan man också zooma in i bilder på ett enklare sätt. 
I specifikationsväg så hittar vi en HiSilicon Kirin 935 processor  ( 4x 2.2 GHz samt 4x 1,5 GHz) tillsammans med 3 GB RAM, en frä…

Sony introducerar Z5, Z5 Compact samt Z5 Premium

Sony hur under eftermiddagen presenteras Z5, Z5 Compact samt Z5 Premium.  Om vi börjar med den förstnämnda så har den en 5,2" skärm med 1080 x 1920 i upplösning.  Vidare så bygger den på Snapdragon 810 och stödjer Quick Charge 2.0, NFC, minneskortsplats, Bluetooth 4.1, LTE kategori 6 samt ett batteri som är 2900 mAh stort . Ryktena visade sig stämma då Z5 har en aktiv fingeravtrycksläsare sitter sitter längst långsidan av enhet. Xperia Z5 är gjord i glas och aluminium. Detta ser vi på Mobilanyheter som en stor nackdel om Sony gör samma misstag som man gjorde med Xperia Z3 eftersom att dess baksida sprack alldeles för lätt. Sony tillkännagav också en helt ny kamera-sensor som Z5 har utrustats med. Kameran kan nu fokusera på blotta 0,3 sekunder, vilket är bäst för en mobil på marknaden enligt Sony. Kameran ska även den var uppdaterad ett snäpp. Från 20.7 MP till 23 MP. Den främre kameran är på 5 MP. Kameran ska också ha blivit bättre på att ta kort i dåliga ljusförhållanden. De…

Huawei har lanserat Watch

Huawei har idag presenterat deras nya klocka. Watch rätt och slätt heter den. Watch har en rund skärm som är 1,4" stor. Skärmen är av typen AMOLED och har upplösningen 400 x 400 pixlar. Klockan har även en Snapdragon 400 processor tillsammans med 512 MB RAM, 4 GB lagring, Bluetooth 4.1, Wi-Fi, barometer, pulsmätare, gyroskop, accelerometer, inbyggd mikrofon, samt ett 300 mAh-batteri.

Priset för Watch kommer att ligga på 4000 kr och den ska släppas i oktober.Källa

LG`s smarta viktelefon släpps i Sverige!

LG och Samsung introducerade får någon månad sedan viktelefoner. LG har idag uttalat sig om att man ska släppa Gentle, fast under namnet Easy Smart i Sverige.  Mobilen har en knappsats kombinerat med en liten pekskärm på 3,2" (480 x 320), 4 GB lagring, 1 GB RAM, minneskortsplats, en processor som är dubbelkärnig på 1,1 GHz,ett batteri på 1700 mAh som är utbytbart, 4G samt bluetooth 4.1.

Mobilen har vidare en kamera som är på 3.1 MP samt en främre VGA-sensor.  Mobilen kör Android 5.1.1 från start.


Mobilen släpps i Sverige under september månad och kommer att ha ett rekommenderat pris på 1990 kr. 


Källa

Acer lanserar spelmobilen Predator med maffig 6" skärm

Acer överraskade på eventet och presenterade en spelmobil. Acer Prodator heter den. Den har en 6" skärm med Full HD upplösning. Den har även en unik design. Den har vidare ett tio-kärnigt chipp som troligtvis är Helio X20 (Acer avslöjade inget). Den har även en 21 MP kamera samt inte mindre än fyra stereo-högtalare.

Acer presenterade också en surfplatta, denna heter passande nog Predator 8 och har precis som namnet antyder, en 8" skärm med 1080p i upplösning. Surfplattan har den även fokus på spel. Man kan välja mellan 32 eller 64 GB inbyggt minne samt att man kan expandera med minneskort upp till 128 GB om man vill det. Den har även 2 GB RAM, samt en Intelprocessor av typen Atom x7-Z8700.

Predator har ett pris kring 340 euro och kommer att släppas i oktober i Europa. Pris samt tillgänglighet för mobilen kommer i ett senare skede.

Källa

Asus ZenWatch 2 kommer till Europa med ett väldigt bra pris

Asus ZenWatch har funnits ute ett tag nu på medierna. Men det är inte förrns nu som Asus har presenterat var och till vilket pris klockan kommer i. Asus ZenWatch finns i en större modell och en mindre.

Den större modellen har en 1,63"skärm (320 x 320) den har även ett armband som är den vanliga standarden 22 mm samt ett 400 mAh batteri.

Den mindre varianten utav klockan har en 1,45" skärm (280 x 280), 18 mm armband samt ett batteri på 300mAh.

Den större modellen sägs kunna hålla igång i tio dygn medan den mindre modellen kan hålla igång i två dygn. Den större modellen kommer kosta 1610 kr samt den mindre modellen 1420 kr. När den släpps är ännu oklart.Källa

PC mobilen är här!

Idag så höll Acer sitt event. På detta event så lanserade man en så kallad PC-mobil. Jade Primo kallas den. Den kör självklart Windows version 10. På insidan sitter det en Snapdragon 808 processor. En unik funktion som Primo kommer med är att du kan slutföra eller börja ditt arbete och sedan gå över till mobilen.

Kameran i mobilen är på 21 MP.Källa

LG lanserar G Pad II 10.1

LG har idag lanserat deras nya surfplatta G Pad II 10.1. Plattan hör till den nedre delen när det kommer till specifikationer, då plattan har en 10.1 tums skärm med upplösning 1920 x 1200, Snapdragon 810, 16 GB inbyggd lagring. Plattan drivs av Android 5.1.1 samt har ett batteri på 7400 mAh.

LG satsar vidare på mycket funktioner i sitt UI. Denna gång har de ett läge som ska ta bort det blå ljuset på skärmen när du läser.


LG har inte gått ut med när de tänker släppa plattan samt till vilket prisKälla

Archos lanserar prisvärd telefon

Archos har idag presenterat nya Diamond Plus. Den har ett rekommenderat pris på 2300 kr, för detta får du otroligt bra specifikationer på pappret.  För detta får man en 5,5" skärm med Full HD upplösning, ett åttakärnigt chipset i form av MT6753 som kommer ifrån MediaTek som är på 1,5 GHz. Mobilen har vidare 2 GB RAM, dubbla SIM-kortsplatser, 16 GB inbyggt minne. Kameran är på 16 MP samt den främre kameran är på 8 MP.

Om den kommer att release`s i Sverige är ännu oklart. Men telefonen ska släppas under november.


Källa

Xperia Z5 bilder läcker ut

Det var inte för allt länge sedan vi på Mobilanyheter rapporterade om en fransk Youtube-video som skulle föreställa Xperia Z5. Nu har bilder läckt ut på luren. Enligt tidigare rykten så går bilderna som har läckt i linje med ryktena som det har rapporterats om tidigare. På bilden ser man att Sony valt att sätta ditt en ytterligare Xperia-logga, denna gång på sidan där man stoppar in SIM-kortet samt SD-kortet (om nu Z5 kommer att ha detta)Källa

Bilder på nya Huawei Mate S har läckt ut!

Idag ska Huawei har sitt event. Men redan nu har bilder läckt ut på vad som påstås vara uppföljaren till Mate 7.
Rykterna för nya Mate S sägs få en 5,7" skärm med Full HD upplösning. Skärmen sägs även få en Force Touch liknande funktion. Den sägs vidare få en fingeravtrycksläsare, drivas av en Kirin 935 processor, 3 GB RAM,  32 GB inbyggt minne tillsammans med en SD-kortplats (upp till 128 GB), dubbla SIM-kortsplatser. Android 5.1.1 ska vara installerat på luren tillsammans med Huawei`s egna gränssnitt Emotion 3.1.

Sist men inte minst så sägs den få en 13 MP-kamera och en främre 8 MP-kamera. Mobilens batteri sägs vara 4100 mAh stort.

Källa

OnePlus börjar rulla ut OxygenOS V. 2.0.2

OnePlus har börjat att rulla ut en ny version av OxygenOS till OnePlus 2. Uppdateringarna kommer att ske i olika omgångar. Men som ni hör på versionsnumret 2.0.2 så är detta en buggfix-uppdatering. Denna uppdatering sägs fixa kameraproblemen som OnePlus 2 har, fingeravtrycksläsaren ska även den ha förbättras. Samt även ljudfunktionen som knäpptes av för vissa användare ska vara fixad.  


Källa

HTC antyder för en ny telefon

För några dagar sedan så rapporterade vi om en bild som läckt ut på påstådda HTC Aero även kallad A9. Nu har HTC publicerat en teaser där det står att ett event av något ska hållas den 6 September. Enligt HTC`s vd Cher Wang så kommer HTC Aero att vara något i hästlängder när det kommer till prestanda. Hon säger att konkurrenterna ska vara oroliga in för framtiden. 

De påstådda ryktena är att HTC Aero ska vara skyddad med corning gorilla glass 4, vidare ska den ha en 5,2" skärm med Quad HD upplösning, MediaTek Helio X20 processor tillsammans med 3 GB RAM.


Vi får se vad HTC presenterar den 6 September.

Källa

Nya Moto 360 kan komma i en lyx-version

Den 8 september presenteras nya Motorola Moto 360. Det vi förväntar oss är att vi får se en större och en mindre variant utav klockan. Men nu cirkulerar det även rykten om att Motorola ska introducera en lyxigare variant av klockan. Det kan hända att Motorola väljer att man kan anpassa sin Moto 360 i ett program som de har som kallas för Moto Maker, där man då ska kunna välja på den lyxigare varianten.
Länk

Bilder på iPhone 6S Plus (rykte)

Det var inte allt för länge sedan vi på Mobilanyheter rapporterade om den nya selfie-kameran (som ska vara på 5 MP samt kunna spela in i Full HD) samt Tapic Engine som sägs sitta i nya 6S Plus. Det dröjde inte länge innan en bild kom ut på den så kallade iPhone 6S Plus.

Det man ser på bilden skulle man absolut kunna tro var en iPhone 6 Plus, eftersom att telefonen på denna bild ser identisk ut. På den andra bilden såser man också Tapic Engine motorn.

Den 9 september förväntas Apple lensera iPhone 6S samt 6S Plus.

Källa

Nya Motorola Moto 360 lanseras 8 september

Idag gick Lenovo ut med att nya Moto 360 kommer att presenteras under ett event i Berlin den 8 September. Men även en annan variant av Moto 360 kommer att presenteras lokalt i Kina. Antagligen så får vi se den Europeiska versionen av Moto 360 innan Kina-varianten. 

 Bilden här nedan är Moto 36 (gen 2)Källa

Nya Nexus 5 (2015) kan USB typ C samt 12,3 MP-kamera

Ryktena duggar tätt även kring LG´s nästkommande Nexus-lur. Senaste ryktet hävdar att nya Nexus 5:an kommer att utrustats med 64 bitarchippet Snapdragon 808 som även sitter i LG`s egna telefon G4. Vidare sägs telefonen vara utrustad med en 12,3 MP-kamera, 5 MP främre kamera, 3 GB RAM samt USB-Type C.

Skärmen sägs vara på 5,2" med med Full HD upplösning (1080p), skärmtypen är ännu okänd. Vidare så sägs det att batteriet ska vara 2700 mAh.


Det är ännu oklart när den ska lanseras, men enligt senaste ryktet så kommer den lanseras nu i september.

Källa