Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från augusti 16, 2015

En titt på Samsung Galaxy S6 Edge+

I veckan så var vi iväg och tog oss en titt på Samsungs nya flagskäpp Galaxy S6 Edge+, och vi blev minst sagt väldigt imponerad utav den.
I grund och botten så är det egentligen bara en vanlig Galaxy S6 Edge som har växt med 0,6” i storleken, det mesta annat är identiskt såsom kamera, processor och skärmupplösningen samt skärmtypen. Det som Samsung har gjort annorlunda med S6 Edge+ är att de ”bara” har höjt RAM minnet till 4 GB från 3 GB. Detta är en väldigt behövlig sak att uppgradera då både S6 Edge och S6 Flat kan kännas små sega, och detta beror på att dessa två behöver mer än 3 GB RAM. När vi stod och testade Galaxy S6 Edge+ så flöt allting på väldigt bra i den, men detta kan förstås bero på att det bara var en massa demo-program i den.
Men eftersom att den kör samma system (och samma mängd program, med ett få undantag för app-Edge) som Galaxy S6 Edge så borde allt verkligen flyga fram i Galaxy S6 Edge+ i praktiken.
En av de mest hyllade när det kom till skärmar i mobilen var, oc…

Nya Iphone 6s och 6s Plus kan förhandsbokas från den 11/9 i USA (rykte)

Iphone 6s och 6s Plus är förhoppningsvis inte så långt borta. Enligt ett nytt rykte så kommer Iphone 6S och systermodellen 6S+ att presenteras någon gång i början av september och kunna gå att förhandsbokas 11/9 för att sedan släppas den 18/9.
Dessa uppgifter gäller dock ifrån USA så antagligen så får vi i Sverige då vänta några veckor extra.
6s och 6s Plussägs bli de första telefonerna från Apple med bl. a force touch samt en 12 MP-kamera.